کد خبر: 3223073
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۸

برگزاری نشست مشترک دانشگاه‌های پتسدام، گوته و ادیان و مذاهب

گروه دانشگاه: در ادامه همکاری‌های دو دانشگاه پتسدام و گوته از کشور آلمان با دانشگاه ادیان و مذاهب، نشست مشترکی در اواخر شهریور ۹۴ در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در ادامه همکاری‌های دو دانشگاه پتسدام و گوته از کشور آلمان با دانشگاه ادیان و مذاهب برنامه‌ مشترکی به‌صورت نشست(workshop) در اواخر شهریور 94 به مدت چهار روز در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

دانشجویان، پژوهشگران و اساتید دانشگاه ادیان و مذاهب می‌توانند جهت ارائه مقاله در این نشست که با شرکت 26 نفر از اساتید و دانشجویان این دو دانشگاه برگزار می‌شود، ثبت نام کنند.

موضوع کلی این نشست «Sources and Methods in Religious Studies» است و پنل‌های مختلف با موضوعات Historical, Comparative Philosophy, Gender Studies, Anthropology & Sociology در این نشست در نظر گرفته شده است.

یادآور می‌شود، زبان این نشست و ارائه مقالات، به انگلیسی است. علاقه‌مندان به شرکت در این کارگاه می‌توانند تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه، 17 اردیبهشت با مراجعه به دفتر بین‌الملل یا ارسال ایمیل به  international@urd.ac.i، ثبت نام و موضوع پیشنهادی خود را اعلام کنند.

در پایان این نشست، به ارائه‌دهندگان مقاله گواهی شرکت در کارگاه اعطا خواهد شد. همچنین این افراد جهت شرکت در برنامه‌های آینده خارجی در اولویت خواهند بود.

captcha