کد خبر: 3290916
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۵

بررسی دیدگاه‌های فقهی کاهش جمعیت در دانشگاه ادیان و مذاهب

گروه دانشگاه: نشست علمی «بحران کاهش جمعیت و دیدگاه‌های فقهی درباره آن» چهارشنبه، ۲۳ اردیبهشت برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، یازدهمین نشست از دور دوم سلسله نشست‌های علمی پژوهشکده ادیان و مذاهب با عنوان «بحران کاهش جمعیت و دیدگاه‌های فقهی درباره آن» با سخنرانی رضا اسلامی، عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب چهارشنبه، 23 اردیبهشت از ساعت 11:00 در سالن کنفرانس شهید بهشتی برگزار می‌شود.

بنا بر این گزارش، آخرین نشست از این سلسله نشست‌ها با عنوان «الحاد جدید:‌ چیستی و دیدگاه‌ها» با سخنرانی علی شهبازی چهارشنبه، 30 اردیبهشت‌ماه 94 برگزار خواهد شد.

عناوین نشست‌های برگزار شده نیز به شرح زیر است: بررسی نظرات ایران‌شناسان درباره دیانت زرتشتی با سخنرانی سیدسعیدرضا منتظری نقش، آموزه‌های بنیادی انسان‌شناختی ـ کیهان‌شناختی ادیان بزرگ در تشریع کیفربدنی با سخنرانی حسین سلیمانی، امامت و عقلانیت با حضور حمیدرضا شریعتمداری، سرشت انتحال و ابعاد اخلاقی آن با سخنرانی سیدحسن اسلامی، تشیع سلوکی با حضور علی آقانوری، گردشگری دینی؛ مطالعه موردی سیاحت ـ زیارت در مشهد با سخنرانی الله‌کرم کرمی‌پور، تحولات مرجعیت اخلاقی جوانان در ایران با سخنرانی مهراب صادق‌نیا، تفسیر مدرن حجاب در اسلام و مسیحیت با سخنرانی فاطمه توفیق، بررسی و نقد شبهات خمس با سخنرانی حسین رجبی و مفهوم الهام آسمانی (آکاشوانی) و جایگاه دریافت‌کنندگان آن (ریشی‌ها) در مکاتب آستیکه آیین هندو با سخنرانی محمد روحانی.

captcha