
جعفر شاهنظری، معاون فرهنگی دانشگاه اصفهان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در اصفهان، اظهار کرد: پیامبر(ص) با سیره و روش عملی خود، جامعه بداخلاق عرب جاهلی که در آن بردگی میان انسانها، تبعیض و حتی دخترکشی رواج داشت را به جامعه فداکار، مجاهد و خدمتگذار به یکدیگر تبدیل کرد.
وی با اشاره به اینکه ایشان جامعه مدنی خود را براساس کرامت، حقوق انسانی و اخلاق انسانی استوار کرد، بیان کرد: جامعه کنونی و نظام دینی ما باید از سیره عملی پیامبر(ص) الگو گیرد و در راستای اهداف بعثت گام بردارد تا در دنیای کنونی پیام جاودانه الهی و انسانی پیامبر(ص) را به جهانیان ابلاغ شود.
شاهنظری با اشاره به تحولات اخیر در برخی کشورهای منطقه گفت: آنچه بشر امروز از آن رنج میبرد بیعدالتی، بداخلاقی و قدرتطلبی حاکمان است که نمونه بارز آن برخورد وحشیانه و درندهخوی رژیم آل سعود به کشور یمن است که هیچ توجیهی جز قدرتطلبی برای این عمل نیست، آن هم از سوی کشوری که ادعای پیروی از اسلام دارد.
وی اظهار کرد: در چنین عصری رسالت فرهیختگان، دانشگاهیان و حوزویان این است که جهانیان را از رسالت و شخصیت بزرگ پیامبر اکرم(ص) آگاه کنند.