کد خبر: 3307687
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۱

پنجمین جشنواره «میراث رندی» در حافظیه شیراز برگزار شد

گروه هنر: پنجمین جشنواره پوستر خط با عنوان «میراث رندی» در مجموعه فرهنگی حافظیه شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، پنجمین جشنواره پوستر خط با عنوان «میراث رندی» در مجموعه فرهنگی حافظیه شیراز برگزار شد.
مهران محمدی، دبیرکل انجمن دوستداران حافظ امروز، چهارم خرداد‌ماه در حاشیه این جشنواره گفت: این جشنواره در قالب یک نمایشگاه کاملاً تخصصی به نمایش 40 اثر پوستر خط می‌پردازد.
به گفته وی، نمایشگاه مذکور از طرف انجمن دوستداران حافظ و با همکاری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس در مجموعه فرهنگی حافظ در حال برگزاری است که تا 10 خردادماه پذیرای علاقه‌مندان است.
محمدی با اشاره به اهداف برپایی این نمایشگاه گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه معرفی، حفظ و نگهداری خط به عنوان میراث معنوی با موضوع شعر و شاعران همچنین استفاده از هنر گرافیک به عنوان هنر روز است.
وی در ادامه، تصریح کرد: 120 اثر دانشجویی به دبیر خانه این جشنواره ارسال شد که هم‌اکنون 40 اثر پوستر خط در معرض دید عموم قرار دارد.

دبیرکل انجمن دوستداران حافظ اضافه کرد: با توجه به اینکه نمایشگاه میراث رندی در فضای باز مجموعه تاریخی – فرهنگی حافظ برگزار شده است، می‌توان این مجموعه را  به‌عنوان  یک نگارخانه باز معرفی کرد.

captcha