سهیل اسکندری، معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) اعلام کرد: در ماه مبارک رمضان این سازمان نظارت ویژهای بر اماکن بسته بندی مواد غذایی میکند.
وی افزود: افرادی که اقدام به راهاندازی کارگاههای بسته بندی مواد غذایی میکنند حتما باید ازسوی سازمان غذا و دارو مجوزهای لازم را کسب کرده باشند.
اسکندری تأکید کرد: نظارتهای این سازمان به صورت بازدیدهای ناگهانی، سرزده و دورهای است از سوی دیگر درتمامی این کارگاهها مسئولان فنی سازمان به عنوان ناظر حضور دارند.
معاون سازمان غذا و دارو همچنین در رابطه با شرینیپزیها و دیگر اماکن تهیه و توزیع غذاهای فلهای اظهار کرد: با توجه به اینکه مجوز این اماکن از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر میشود لذا نظارت بر آنها هم از طریق نمایندگان و ارگانهای وابسته به آن وزارت خانه و اداره کل سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعمال میشود.