کد خبر: 3315089
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۲
اسکندری خبر داد:

تشدید نظارت بر اماکن بسته بندی مواد غذایی

گروه سلامت: معاون اداره کل نظارت بر فرآورد‌ه‌های غذایی سازمان غذا و دارو از تشدید نظارت بر اماکن بسته بندی مواد غذایی در ماه مبارک رمضان خبر داد.

سهیل اسکندری، معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اعلام کرد: در ماه مبارک رمضان این سازمان نظارت ویژه‌ای بر اماکن بسته بندی مواد غذایی می‌کند.

وی افزود: افرادی که اقدام به راه‌اندازی کارگاه‌های بسته بندی مواد غذایی می‌کنند حتما باید ازسوی سازمان غذا و دارو مجوز‌های لازم را کسب کرده باشند.

اسکندری تأکید کرد: نظارت‌های این سازمان به صورت بازدیدهای ناگهانی، سرزده و دوره‌ای است از سوی دیگر درتمامی این کارگاه‌ها مسئولان فنی سازمان به عنوان ناظر حضور دارند.

معاون سازمان غذا و دارو همچنین در رابطه با شرینی‌پزی‌ها و دیگر اماکن تهیه و توزیع غذاهای فله‌ای اظهار کرد: با توجه به اینکه مجوز این اماکن از سوی وزارت صنعت‌، معدن و تجارت صادر می‌شود لذا نظارت بر آنها هم از طریق نمایندگان و ارگان‌های وابسته به آن وزارت خانه و اداره کل سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعمال می‌شود.

captcha