کد خبر: 3318319
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۸
مؤسسه مالی و اعتباری غیرمجاز اسپانسر برنامه تلویزیونی!

بانک مرکزی مانع فرهنگ‌‌سازی فعالیت مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز شود

گروه اقتصاد: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: اگر بانک مرکزی نسبت به فعالیت مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز واکنشی نشان ندهد، برای فعالیت این مؤسسات، بدون هیچگونه محدودیتی فرهنگ‌سازی می‌شود.

ابراهیم نکو، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به فعالیت یکی از مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز به عنوان حامی مالی یکی از برنامه‌های پرمخاطب تلویزیونی اظهار کرد: متأسفانه وقتی‌که پای پول در میان است برخی سعی می‌کنند چندان به این مسائل مهم که قابل توجه هم هست عنایتی نداشته باشند و گمان می‌کنم ضعف‌هایی در این زمینه وجود دارد که این ضعف‌ها آزاردهنده است و باید برطرف شود.

نهادهای مسئول به وظیفه خود در برخورد با مؤسسات غیرمجاز عمل کنند

وی ادامه داد: امروزه دستگاه‌هایی که باید در زمینه برخورد با مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز فعالیت لازم را داشته باشند موظفند به مسئولیت خود عمل کنند و به عنوان مثال، بانک مرکزی در این مواقع که فعالیت این مؤسسات به صورت گسترده در معرض دید همگان قرار می‌گیرد باید بلافاصله واکنش‌های لازم را نشان دهد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: اگر در شرایط کنونی این واکنش‌ها از جانب بانک مرکزی صورت نگیرد، در زمینه فعالیت مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز، بدون هیچگونه محدودیتی فرهنگ‌سازی می‌شود و این مؤسسات می‌توانند به حیات خود ادامه دهند.

نقش مجلس در برخورد با مؤسسات غیرمجاز

نکو در پاسخ به پرسشی درباره نقش مجلس شورای اسلامی در برخورد با مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز اظهار کرد: نکته‌ای که در مورد فعالیت‌های مجلس باید مورد توجه قرار گیرد، تصویب قوانین از جانب این نهاد است و اگر مجلس، هم قانون تصویب کند و هم اینکه کار دستگاه اجراء را بر عهده بگیرد، کار جالبی نخواهد بود؛ ضمن اینکه مجلس به اندازه کافی در این زمینه نظارت داشته و ورود پیدا کرده است.

نماینده رباط‌کریم در خانه ملت ادامه داد: با این اوصاف، چون کارهایی زیادی همانند تحقیق و تفحص‌ها وجود دارد که به میزان زیادی وقت مجلس را می‌گیرد و مجلس هم امکانات کمی در اختیار دارد بنابراین نهادهای مسئول در این زمینه هم باید به مسئولیت خود عمل کنند.

فعالیت مؤسسات غیرمجاز در برنامه‌های تلویزیونی باعث جذب مخاطبان خواهد شد

وی افزود: با وجود تلاش‌هایی که از جانب مجلس و دیگر نهادها صورت می‌گیرد اگر هرکس به وظیفه خود به درستی عمل کنند و قوه مقننه در تدوین قوانینی که مورد نیاز است، قوه قضائیه در برخورد‌های قانونی و دستگاه اجرایی در اجرای قوانین، به خوبی به وظایف خود عمل کنند آنگاه مشاهده خواهیم کرد که این مشکلات هم بروز نخواهند کرد.

نکو خاطرنشان کرد: در مورد این مؤسسه مالی و اعتباری غیرمجازی که اسپانسر یک برنامه تلویزیونی دارای مخاطب شده است هم باید گفت که قطعا مخاطبان می‌خواهند از چنین برنامه‌ای درسی بگیرند و برای آنان جذابیت دارد؛ بنابراین مخاطب نمی‌تواند از کنار چنین تبلیغاتی که از جانب این مؤسسات صورت می‌گیرد به راحتی بگذرد و لذا تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

مصوبه مجلس در زمینه برخورد با مؤسسات غیرمجاز

وی ادامه داد: با تبلیغاتی که این مؤسسات انجام می‌دهند، ممکن است برخی افراد به آن مؤسسه دل ببندند و به آن اعتماد کنند و برخی هم که اگر می‌دانند که این مؤسسه غیرمجاز است واکنش‌های منفی نشان خواهند داد؛ بنابراین مصوبات مجلس در این زمینه به حد کافی است و اخیرا هم در این رابطه در مجلس قانونی تصویب شد که نمایندگان بانک مرکزی هم در آنجا حضور داشتند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: این نکته را هم باید مورد توجه قرار داد که قبل از نمایندگان مجلس، خود بانک مرکزی در مورد مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز اظهارنظرهایی داشته است و اگر بخواهد در زمینه برخورد با چنین مؤسساتی ورود پیدا کند قطعا هیچ مانعی بر سر راهش وجود ندارد؛ بنابراین هر دستگاهی که در این زمینه دارای مسئولیت است باید به مسئولیت حود عمل کند.

مطالب مرتبط
captcha