کد خبر: 3320161
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۱

اهدای بیش از 12 میلیون ریال به نیازمندان آباده در قالب طرح «مفتاح‌الجنه»

گروه جتماعی:‌ مدیر کمیته امداد آباده با اشاره به اجرای طرح «مفتاح‌الجنه» در این شهرستان از اهدای بیش از 12 میلیون ریال کمک‌های نقدی در قالب این طرح به نیازمندان این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، امیر باوندی‌پور، مدیر کمیته امداد شهرستان آباده امروز، 6 تیر در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح «مفتاح‌الجنه» در این شهرستان از اهدای 12 میلیون و 500 هزار ریال کمک‌های نقدی در قالب این طرح به نیازمندان این شهرستان خبر داد.
وی با بیان اینکه این طرح با حضور نماینده مجلس این شهرستان اجرا می‌شود، افزود: در این طرح به‌همراه رحیم زارع، نماینده مردم شهرستان‌های آباده، خرم‌بید و بوانات در مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه از خانواده‌های نیازمندان آباده بازدید به عمل می‌آید
باوندی‌پور خاطرنشان کرد: در این طرح مسئولان و خیران از نزدیک با مسائل و مشکلات خانواده‌های نیازمند آشنا می‌شوند تا بتوان گامی در جهت رفع مشکلات آنان برداشت.
مدیر کمیته امداد آباده ابراز امیدواری کرد: این حرکت فتح بابی برای حضور دیگر مسئولان در بحث مهرورزی و پرداختن به امور نیازمندان باشد.
وی در پایان با بیان اینکه 299 خانوار ایتام تحت حمایت کمیته امداد آباده هستند، گفت: از اول ماه مبارک رمضان تاکنون از 25 خانواده ایتام و نیازمند سرکشی شده است که در این دید و بازدیدها مبلغ مذکور به صورت نقدی به آن‌ها هدیه شده است.

captcha