کد خبر: 3323594
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۶
امیری خبر داد:

احداث موزه تخصصی نی‌ریز در جوار آرامگاه کاتب بزرگ قرآن

گروه اجتماعی: مدیرکل میراث فرهنگی فارس از احداث موزه تخصصی نی‌ریز در جوار آرامگاه میرزا احمد نی‌ریز، کاتب بزرگ قرآن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، مصیب امیری، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس امروز، 14 تیر‌ماه در حاشیه بازدید از موزه تخصصی نی‌ریز، روند اجرایی این پروژه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: موزه نی ریز 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با بیان اینکه ساختمان موزه دو طبقه و در کنار آرامگاه احمد نی‌ریز درحال ساخت است، افزود: مساحت محوطه این موزه 6 هزار و  522متر مربع است و شامل یک گالری 300 متری، دو اتاق کنفرانس یا آمفی تئاتر، اتاق خزانه و اتاق‌های اداری و راهروهای مختلف با کاربری گالری است.
امیری با بیان اینکه محوطه بیرونی این موزه شامل 3 آب نما است، گفت:‌ ساختمان موزه در زمینی به مساحت یک  هزار و 24 متر مربع احداث شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی فارس در ادامه با بیان اینکه در راستای مصوبات سفر هیئت دولت به فارس در حال حاضر تکمیل پنج موزه تخصصی در این استان درحال انجام است، افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته موزه تخصصی نی‌ریز تا آخر تابستان به بهره‌برداری می‌رسد.
به گفته وی، هم‌اکنون موزه‌های نورآباد، پاسارگاد، نی‌ریز، موزه منطقه‌ای و باغ موزه مشاهیر در حال ساخت هستند که بهره‌برداری از این موزه‌های تخصصی ظرف مدت یک تا دو سال دیگر صورت می‌گیرد.

captcha