کد خبر: 3327783
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۹
جعفرپور خبر داد:

آمادگی ۲۲۰ مسجد شهری و روستایی بروجرد برای برگزاری نماز عید فطر

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجرد از آمادگی ۷۰ مسجد شهری و ۱۵۰ مسجد روستایی بروجرد برای برگزاری باشکوه نماز عید سعید فطر خبر داد.

حجت‌الاسلام صادق جعفرپور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجرد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به اهمیت نماز عید فطر، از آمادگی 70 مسجد شهری و 150 مسجد روستایی این شهرستان برای برگزاری باشکوه نماز عید فطر خبر داد.
وی با اعلام این خبر، ادامه داد: رمضان، دعوتی است به بازیافتن خود گمشده، ندایی است برای توجه به خداوند متعال، ضیافتی است برای تناول از مائده تقوا و پایان این مهمانیِ خدایی، عید فطر است، عید توفیق بر طاعت و اطاعت، عید توبه و تهذیب نفس، عید ذکر و یاد محرومان و گرسنگان.
جعفرپور با اشاره به اینکه فطر، چیدن میوه‌هایی است که از فطرت می‌جوشد و سپاس نعمتی است که در رمضان نازل شده است، بیان کرد: مردم بروجرد با شور و اشتیاق خاصی از هم‌اکنون خود را برای برپایی با شکوه نماز عید سعید فطر آماده می‌کنند که آثار این آمادگی را در مساجد سطح شهر و روستا به وضوح می‌توان مشاهده کرد.
همچنین، حجت‌الاسلام محمدرضا تقویان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دورود از اقامه نماز جماعت عید فطر در ۱۱۰ مسجد روستایی این شهرستان خبر داد و گفت: نماز چماعت عید فطر در 110 مسجد روستایی این شهرستان برگزار می‌شود.
وی، افزود: هر کس ماه رمضان را روزه بگیرد و با صدقه دادن آن را به پایان برساند، و فرداى آن روز با غسل به جایگاه نماز برود، آمرزیده باز مى‌گردد.
تقویان اظهار کرد: هم‌زمان با عید سعید فطر در ۱۱۰ مسجد روستایی شهرستان دورود و با حضور مبلغین شبکه تبلیغ و مبلغین اعزامی ماه مبارک رمضان نماز جماعت عید فطر اقامه می‌شود، که علاوه‌بر اقامه نمازسخنرانان بر اهمیت پرداخت زکات فطریه و دستگیری از مستمندان تأکید می‌کنند.

captcha