کد خبر: 3349265
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۵
شب گذشته صورت گرفت؛

شعرخوانی شاعران برگزیده سراسر کشور در جشنواره ملی حضرت شاهچراغ(ع)

گروه هنر: شب شعر دومین جشنواره ملی ادبی ـ هنری حضرت شاهچراغ(ع) با حضور شاعران برگزیده سراسر کشور در حرم مطهر آن حضرت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، در راستای برگزاری دومین جشنواره ملی ادبی ـ هنری حضرت شاهچراغ(ع)، شب شعری با همین نام جهت شعرخوانی نفرات برگزیده این جشنواره در بخش شعر شامل هنرمندان سراسر کشور شامگاه چهارشنبه، 28 مرداد در سالن ولایت حرم مطهر احمدی و محمدی(ع) برگزار شد.
رضا طبیب‌زاده، دبیر این جشنواره در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: این دومین جشنواره ادبی ـ هنری حضرت شاهچراغ(ع) است که برای نخستین بار در سطح ملی برگزار شده است.
وی با بیان اینکه فراخوان این جشنواره از ابتدای سال جاری اعلام شده و قریب 4 هزار اثر به دبیرخانه آن ارسال شد، گفت: این جشنواره در بخش‌های مختلفی نظیر شعر، داستان، عکس، گرافیک، فیلم، خوشنویسی و المان شهری برگزار شده است.
طبیب‌زاده با اشاره به برگزاری شب شعر این جشنواره گفت: شب قبل از برگزاری اختتامیه، شب شعری با نام حضرت شاهچراغ(ع) برگزار می‌شود که در آن شاعران برگزیده بخش شعر این جشنواره به شعرخوانی می‌پردازند.
دبیر جشنواره ادبی ـ هنری حضرت شاهچراغ(ع) با یادآوری اینکه در بخش شعر 23 نفر به عنوان برگزیده انتخاب شدند، گفت: در مراسم شب به دلیل محدودیت زمانی تنها 20 نفر به شعرخوانی می‌پردازند.
وی از داوری 12 نفر در بخش شعر جشنواره خبر داد و گفت: بخش شعر جشنواره خود به چند زیر گروه شعر کلاسیک، ترانه، سپید و کودک تقسیم‌بندی شد که داوران این بخش‌ها به ترتیب شامل محمد علی بهمنی، غلامرضا طریقی، امید نقوی در بخش کلاسیک، عبدالجبار کاکایی، افشین یداللهی، اسماعیل امینی در بخش ترانه، علی‌رضا قزوه، محمدحسین جعفریان و حمیدرضا شکارسری در بخش سپید و همچنین جعفر ابراهیمی، بیوک ملکی و مصطفی رحمان‌دوست در بخش شعر کودک هستند.

captcha