کد خبر: 3350497
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۷
به همت نشر چتر دانش؛

نگارش آیات‌الاحکام به زبان امروزی و همه فهم

گروه اندیشه: انتشارات چتر دانش تا ۱۰ روز آینده کتاب «مختصر آیات الاحکام» مهدی رحیمی را روانه بازار نشر می‌کند.

مهدی رحیمی، پژوهشگر حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: در کتاب «مختصر آیات‌الاحکام» قریب به 500 آیه فقهی و حقوقی با محوریت آیاتی که در «کنزالعرفان» فاضل مقدادی آمده است را بررسی کرده‌ام.
وی در ادامه گفت: نگارش کتاب به اتمام رسیده است و پیگیر مراحل اخذ مجوز از  وزات ارشاد هستیم و امیدوارم  تا 10 روز آینده به بازار نشر عرضه شود.
رحیمی درباره حسن کتاب گفت: در این کتاب سعی من بر این بود که تفسیر شیوا و روانی ارائه بدهم و تا آنجا که امکان دارد از اطناب، اغراق و تکلف در تفسیر دوری کنم.
وی در آخر گفت: این کتاب برای طلبه‌های جوان، دانشجویان رشته حقوق، فقه و حقوق و علوم قرآنی بسیار مفید و ارزشمند است.

captcha