کد خبر: 3360915
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۲

گروه‌های تواشیح برگزیده فارس به مسابقات کشوری اعزام می‌شوند

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس از اعزام گروه‌های تواشیح برگزیده این استان به مسابقات کشوری طی روزهای ۱۹ و ۲۰ شهریورماه جاری خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمیثم حسینی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، از اعزام گروه‌های تواشیح برگزیده این استان به مسابقات کشوری خبر داد و گفت: گروه‌های تواشیح خانم‌ها و آقایان این استان که در ارزیابی اولیه به‌عنوان برگزیده انتخاب شده بود، به تهران اعزام می‌شوند.
وی افزود: به یاری خدا گروه تواشیح آقایان فردا، 19 شهریورماه و بانوان 20 شهریورماه به تهران اعزام خواهند شد تا بتوانند در مسابقات کشوری این مسابقات که در تهران برگزار می‌شود، شرکت کنند.
حسینی عنوان کرد: مسابقات تواشیح آقایان 20 شهریور و بانوان 21 شهریورماه برگزار خواهد شد که در آن برگزیدگان تمام استان‌ها به رقابت می‌پردازند.
معاون فرهنگی اوقاف فارس با بیان اینکه دو گروه از این استان به‌عنوان برگزیده انتخاب شده‌اند، افزود: گروه تواشیح مشکات بانوان و گروه تواشیح «اسوه» هر دو از شیراز، گروه‌های برگزیده داوری اولیه این مسابقات بوده‌اند.
وی با اشاره به تعداد نفرات اعزام شده به مسابقات کشوری تواشیح گفت: گروه تواشیح آقایان 6 نفر و بانوان نیز 6 نفر و جمعاً 12 نفر جهت شرکت در این مسابقات کشوری تواشیح به تهران اعزام خواهند شد.

captcha