کد خبر: 3361463
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸

آغاز سال تحصیلی ۹۵ ـ ۹۴ با دعای عرفه در مسجد دانشگاه تهران

گروه دانشگاه: مدیر مسجد دانشگاه تهران با اعلام خبر برگزاری مراسم دعای عرفه در این مسجد، گفت: آغاز سال تحصیلی ۹۵ ـ ۹۴ همراه با دعا و نیایش خواهد بود.

محمد عابدی، مدیر مسجد دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با اعلام خبر برگزاری مراسم دعای عرفه در مسجد دانشگاه تهران، اظهار کرد: مراسم قرائت دعای عرفه در مسجد دانشگاه تهران اول مهرماه برگزار خواهد شد.

وی افزود: قرائت و سخنرانی این مراسم دعاخوانی توسط حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان، سخنران مذهبی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود و بحث‌های معنوی و دعا و نیایش در خصوص عرفه گفته می‌شود.

عابدی گفت: این مراسم از ساعت 14، مراسم با قرائت قرآن شروع می‌شود و حول و حوش سه ساعت طول خواهد کشید. بعد از نماز ظهر و عصر نیز درب‌های دانشگاه به روی مردم باز می‌شود. درصدد هستیم که استفاده از پارکینگ‌های دانشگاه را هم برای عموم مردم هماهنگ کنیم.

وی با بیان اینکه نکته مهم مراسم امسال همزمانی روز عرفه با آغاز سال تحصیلی است، عنوان کرد: آغاز سال تحصیلی 94ـ95 همراه با دعا و نیایش خواهد بود.

برگزاری ایستگاه «اندیشه و نشاط» ویژه کودکان

مدیر مسجد دانشگاه تهران اظهار کرد: همراه با برگزاری مراسم دعای عرفه، برای کودکان و نوجوانان ایستگاه «اندیشه و نشاط» را داریم. قبل از این در چندین مراسم آن را برگزار کرده‌ایم و استقبال خوبی از طرف خانواده کودکان و نوجوانان شده است. آموزش معارف دینی همراه با دعا را برای کودکان و نوجوانان خواهیم داشت. استفاده از آن برای همه آزاد است. کودکان از دعا و مراسمی که خاص کودکان تدارک دیده می‌شود بهره می‌برند و بعد از مراسم به خانواده‌ها تحویل داده می‌شوند.

captcha