کد خبر: 3366398
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۷
در آستانه روز عرفه؛

چاپ شانزدهم کتابچه «دعای عرفه» منتشر شد

گروه اجتماعی: انتشارات آستان قدس رضوی کتاب «نیایش امام حسین(ع) در روز عرفه» را در آستانه فرارسیدن نهم ذی‌الحجه و روز عرفه در قالب چاپ شانزدهم روانه بازار نشر کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط‌عمومی و تبلیغات به نشر(انتشارات آستان قدس رضوی)، در کتاب‌های معتبر دینی شیعی روز عرفه را روزی عنوان می‌کنند که حق تعالی بندگانش را به عبادت و طاعت فراخوانده و سفره‌های جود و احسان خود را برای آنها گسترده و شیطان در این روز رانده شده و خشمناک است بنابراین روز عرفه را می‌توان یکی از اعیاد عظیمه و بزرگ دانست.

در این راستا انتشارات آستان قدس رضوی از سال 1384 نسبت به چاپ و انتشار کتاب «دعای عرفه»، نیایش امام حسین(ع) در روز عرفه اقدام و تاکنون بیش از 233 هزار نسخه از این کتاب را چاپ و روانه بازار نشر کرده است.

کتاب «دعای عرفه» که توسط به نشر به چاپ شانزدهم رسیده، با ترجمه فارسی جدید و روان برگرفته از مفاتیح الجنان مرحوم ثقه‌الاسلام حاج شیخ عباس قمی و ترجمه محمدهادی زاهدی و خط سیدجلال ربانی در قطع جیبی منتشر می‌شود.

این نیایش عرفانی راه‌های اتصال به اشعه ملکوتی را در ارتباطات چهارگانه شامل ارتباط انسان با خویشتن، با خدا، با جهان هستی و با همنوع خود برای بشریت بیان کرده و در عین حال با این نیایش، منطقی‌ترین و واقعی ترین رابطه انسان را با خداوند مهربان توضیح می‌دهد.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان به تهیه کتاب «دعای عرفه» و همچنین مشاهده و تهیه سایر محصولات انتشارات آستان قدس رضوی می‌توانند به نشانی اینترنتی www.behnashr.com و یا فروشگاه‌های سطح شهر مشهد و نمایندگی‌های سراسر کشور مراجعه کرده و یا از طریق سامانه پیامکی به شماره 30003209 با این انتشارات تماس برقرار کنند.

captcha