کد خبر: 3370697
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۷
در پاسخ به ایکنا عنوان شد:

طرح غربالگری دانش آموزان از سوی مجمع خیرین پیگیری می‌شود/ پایین بودن سطح همکاری‌های اوقاف با مجمع خیرین سلامت

گروه سلامت: دبیر کل مجمع خیرین سلامت در نشست خبری خود با اشاره به طرح غربالگری که قرار بود از سوی مجمع خیرین سلامت و آموزش و پرورش در مدارس پیگیری شود اظهار کرد: به دلیل کند بودن روند اداری در وزارت آموزش و پرورش این کار هنوز معطل مانده است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، سید رضا نیری، دبیر کل مجمع خیرین سلامت در نشست خبری این مجمع که صبح امروز شنبه چهارم مهرماه، در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد. با بیان اینکه مشکلات بسیاری زیادی در کشور در حوزه سلامت وجود دارد عنوان کرد: این مشکلات ریشه در مسائلی دارد که پیش از انقلاب توسط عیادی استکبار و استعمار در کشور به وجود آمده که با تلاش انقلابیون و مجاهدت‌های بسیاری از دلسوزان کشور تا حدودی پس از انقلاب رفع شده است اما هنوز مشکلات جدی در این حوزه وجود دارد که باید تلاش کنیم به کمک نخبگان و سایر مردم این مشکلات را به حداقل برسانیم.

وی با اشاره به فعالیت‌های مجمع خیرین سلامت در طی پنج سال گذشته اظهار کرد: تاکنون این مجمع توانسته است حدود سه هزار و چهارصد میلیارد تومان کمک از خیرین جمع آوری کرده و قریب به سه هزار و دویست بیمارستان، درمانگاه، خانه بهداشت و تجهیزات پزشکی را در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار دهد.
وی تاکید کرد: سالانه 500 تا 600 میلیارد تومان از سوی خیرین جمع آوری و در شهرهای محروم کشور هزینه می‌شود.

برگزاری اجلاس ملی تجلیل از خیرین سلامت کشور

نیری با اعلام  برگزاری اجلاس ملی تجلیل از خیرین سلامت کشور اظهار کرد: این اجلاس در 14 مهرماه سال جاری به منظور تجلیل از خیرانی برگزرا می‌شود که توانسته‌اند بخشی از مشکلات کشور را در حوزه سلامت رفع کرده و به بیماران نیازمند کمک‌های شایان توجهی بکنند.

وی افزود: در حال حاضر حدود پنج هزار خیر سلامت در کشور وجود دارند که در شهرهای مختلف ما را یاری می‌کنند و یکی از کارهای که در مجمع خیرین سلامت پیگیری کرده‌ایم گردآوری 60 هزار خیریه و خیر زیر یک چتر بوده که در گذشته کارهای مشابه و کارهای موازی را در حوزه سلامت انجام داده است.

نیری در پاسخ به سؤال ایکنا در رابطه با ورود مجمع خیرین سلامت به حوزه پیشگیری اظهار کرد: ما کارهای زیادی را در نقطه آغاز داریم این کارها زمانبر بوده اما تا حدودی توانسته‌ایم به نتایجی دست یابیم گرچه تا رسیدن به نقطه ایده‌ال فاصله هنوز زیاد است اما امید می‌رود که با تلاش‌های خیرین و مسئولان ما این حوزه را فعال کنیم.

وی همچنین در رابطه با مفقود ماندن طرح غربالگری دانش آموزان در مدارس برای پیشگیری از بیماریهای مختلف عنوان کرد: این طرح به دلیل تعلل‌های اداری در بدنه آموزش و پرورش همچنان معطل مانده است اما این مجمع آن را پیگیری کرده و اگر این طرح اجرا شود سی میلیون نفر مشغول این طرح شده‌اند و می‌توان قدم بزرگی در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها برداشت.

دبیر کل مجمع خیرین سلامت تاکید کرد: پزشکانی از سوی مجمع خیرین سلامت به مناطق محروم رفته و کارهایی به صورت جهادی در آنجا انجام داده و خدمات شایانی به بیماران مناطق محروم ارائه کرده‌اند. 

وی اعلام کرد: مجمع خیرین سلامت در حال تشکیل دو مجمع خیرین بانوان سلامت و مجمع خیرین پزشکان سلامت است که در این راستا 800 نفر از بانوان تبریزی توانسته‌اند مجمع خود را در شهر تبریز تشکیل دهند.

نیری همچنین با اشاره به همکاری با ارگان‌های دیگر اظهار کرد: معاهداتی با هلال احمر، شورای ایرانیان خارج از کشور و اتاق اصناف امضاء کرده‌ایم تا بتوانیم از توانای‌های آنان در امر پیشگیری استفاده کنیم.

هیچ همکاری جدی از سوی اوقاف با مجمع خیرین سلامت وجود ندارد

وی در پاسخ به پرسش دیگری از ایکنا در رابطه با همکاری اوقاف با مجمع خیرین سلامت در رابطه با احداث پروژه‌های بیمارستانی اظهار کرد: هیچ همکاری جدی از سوی اوقاف با مجمع خیرین سلامت وجود ندارد گرچه برنامه‌‌ای از سوی آنها پیشنهاد شده هنوز خروجی جدی در این رابطه مشاهده نکرده‌ایم. قرار بود برای بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) اوقاف زمینی در اختیار مجمع خیرین سلامت قرار دهد که هنوز این اقدام مفقود مانده است. از سوی دیگر ما تلاش داریم بیمارستان سوانح و سوختی شهید مطهری را سر و سامان دهیم که در این مورد هم کمکاری از سوی اوقاف شکل نگرفته است.

لازم به ذکر است: در جریان این نشست تفاهم نامه‌ای با دی کلینک شهر ساوه امضاء شد که براساس آن این کلینک 20 درصد سهام خود را در اختیار بیماران نیازمند قرار داده که قرار است مجمع خیرین سلامت بر روند آن نظارت داشته باشند.

همچنین کارگاه طارحی پوسترهای گرافیکی مجمع خیرین سلامت نیز از سوی نیری دبیر کل این مجمع افتتاح شد که براساس آن مجمع خیرین سلامت با هدف ترغیب جامعه برای کمک به نیازمندان از طریق کارهای هنری این کارگاه طراحی را در فرهنگسرای اندیشه برگزار کرده و 45 اثر گرافیکی در آن به نمایش گذاشته شده است.

براساس گزارش ایکنا، این آثار از چهار تا 9 مهرماه در معرض بازدید عموم قرار داشته و قرار است سه اثر برتر نیز برگزیده شود.

captcha