کد خبر: 3444042
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۲
با حضور ۱۴۰۰ طلبه؛

آزمون کتبی و شفاهی قرآن و نهج‌البلاغه حوزه علمیه قم برگزار شد

گروه حوزه‌های علمیه: مرحله کتبی و شفاهی آزمون قرآن و نهج‌البلاغه حوزه علمیه قم، دیروز ۱۵ آبان با حضور نزدیک به ۱۴۰۰ طلبه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آزمون کتبی و شفاهی قران کریم و نهج‌البلاغه طلاب حوزه علمیه قم با حضور طلاب قرآنی استان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، یکی از طلاب حوزه علمیه قم، آیاتی از کلام الله مجید را قرائت کرد سپس حجت‌الاسلام والمسلمین فرخ فال مدیر حوزه علمیه قم در سخنانی به ذکر جایگاه و مقام علمای حافظ قرآن پرداخت.

وی گفت: اهل علم و حافظان قرآن، نور علی نور هستند؛ کسانی که مرحله اجتهاد و فقاهت و حفظ قرآن را در کنار هم پشت سر می‌گذارند، به دو فیض عالیه می‌رسند.

مدیر حوزه علمیه قم تصریح کرد: همه حوزویان، اعم از علمای بزرگ، مدیران و اساتید به حافظان طلبه، افتخار می‌کنند و آنان افتخار حوزه‌های علمیه هستند.

وی با اشاره به روایتی از ائمه اطهار(ع) افزود: کسانی که حامل کتاب وحی هستند، عرفای اهل بهشت اند؛ این افراد در بهشت، نشانه و مشخصند و در بین اهل بهشت شهره هستند.

مدیر حوزه علمیه استان قم گفت: افراد برگزیده بهشت، مجتهدین هستند کسانی که کرسی درس و فهم و تفهم شریعت را به عهده داشته و دارند،  بر همه امت اسلامی حق دارند وآنان بزرگان بهشت هستند.

وی بیان کرد: صاحب منسب بهشت و کسی که بهشت زیر سیطره آنها است، انبیای الهی هستند و افضل بر همه آنها، حضرت محمد(ص) است.

فرخ فال بیان کرد: طلاب حافظ دارای شخصیت و مقامی نزد خدا دارند که با همه کسانی که در عرش الهی به سر می‌برند، همنشین می‌شوند.

وی افزود: اجر و مزد علما و طلاب حافظ، با صاحب اصلی حوزه‌های علمیه است و طلاب حافظ باید قدر این مقام و جایگاه را بدانند و در این مسیر کوشا باشند.

مدیر حوزه علمیه استان قم گفت: اهل علم و حافظان قرآن، نور علی نور هستند کسانی که مرحله اجتهاد و فقاهت و حفظ قرآن را در کنار هم پشت سر می‌گذارند، به دو فیض عالیه می‌رسند.

گفتنی است این مسابقه که در مسجد امام حسن عسکری(ع) برگزار شد، با حضور افراد نخبه حافظ قرآن و نهج البلاغه در دو بخش کتبی و شفاهی اجرا شد که در بخش حفظ قرآن، حافظان در بخش پنج جزء، ده جزء، پانزده جزء و حفظ کل قرآن با هم به رقابت پرداختند.

در مسابقات بخش حفظ قرآن هزار و 230 طلبه حافظ و در بخش حفظ نهج‌البلاغه نیز 150 طلبه حضور داشتند.

captcha