کد خبر: 3454997
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۶
طه هاشمی:

دانشگاه‌ها باید به لایه‌های زیرین قرآن و عترت بپردازند

گروه دانشگاه: حجت‌الاسلام سیدطه هاشمی، معاون دانشجویی، فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه‌ها نباید صرفاً به حفظ و قرائت و درک مفاهیم در مسابقات بپردازند بلکه باید به لایه‌های زیرین قرآن و عترت پرداخت.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، طه هاشمی در مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی وپژوهشی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در تبریز، گفت: بشر به موازات پیشرفت و توسعه علمی متاسفانه از معنویت فاصله گرفته و جهل و جمود باعث جدایی علم و دین است.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: جدایی و فاصله دین و علم، هشداری جدی به جامعه دینی است و باید مراقب باشیم برداشت‌های ذهنی معادل آیات الهی فرض نگردد و رنگ تقدس نگیرد و همتراز با وحی تصور نگردد زیرا درآن صورت آغاز تزلزل دینی در جامعه است. 
وی تصریح کرد: دانشگاه و حوزه در عصر حاضر رسالت تاریخی دارند و باید مراقب این خطا‌ها در جامعه و دانشگاه‌ها باشند.
حجت الاسلام سید طه هاشمی گفت: دانشگاه‌ها نباید صرفاً به حفظ و قرائت و درک مفاهیم در مسابقات بپردازند بلکه باید به لایه‌های زیرین قرآن و عترت پرداخته و با ارائه طرح‌های پژوهشی، مطالعه قرآن با توجه به علوم مختلف، سبک زندگی از منظر قرآن و... جوابگوی معضلات و تهاجمات فرهنگی بوده و در این زمینه‌ها ارائه طریق نمایند.
معاون دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان ضمن تشکر از برگزارکنندگان این جشنواره از برگزاری جشنواره شیخ طبرسی، راه اندازی بازار هنر برای عرضه آثار تولیدی جشنواره‌ها و نیز از تدوین پیوست فرهنگی برای کلیه معاونت‌های دانشگاه آزاد اسلامی و تخصیص بودجه هر معاونت برای امور فرهنگی خبرداد.
در ادامه این مراسم تمبر یادبود بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد و از ۱۴۰ نفر منتخبین این جشنواره که از سراسر کشور حضور داشتند تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی وپژوهشی‌های قرآن و عترت (ع) دانشگاه آزاد اسلامی به همت معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و واحد تبریز، ۲۸ آبان در سالن شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.

captcha