کد خبر: 3460339
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۷
از سوی انجمن اصول فقه؛

اولین کرسی نظریه‌پردازی در اصول فقه برگزار می‌شود

گروه حوزه‌های علمیه: اولین کرسی نظریه‌پردازی در اصول فقه از سوی انجمن اصول فقه در بالاترین حد استاندارد برگزار می‌شود.


حجت‌الاسلام والمسلمین سیدصادق محمدی، مسئول انجمن اصول فقه حوزه در گفت‌و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: کرسی نظریه پردازی «اختصاص جزئیت و شرطیت به غیرقاصر و مضطر» از سوی این انجمن برگزار می‌شود.

محمدی ادامه داد: این کرسی اولین کرسی نظریه پردازی در بحث اصول در بالاترین استاندارد خود خواهد بود که چهار ناقد و داور در آن حضور دارند.

محمدی تصریح کرد: آقایان شب زنده‌ دار، نیازی، عندلیب، نجفی بستان، نکونام، ظهیری و سیدمحمد غروی از استادان برجسته حوزه در این موضوع به عنوان ناقد و داور به ارایه بحث خواهند پرداخت و داوری می‌کنند.

نایب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین اظهار کرد: این کرسی روز 17 دی ماه به عنوان یکی از موضوعات مهم اصولی برگزار خواهد شد البته انجمن تا پایان امسال نشست‌های دیگری نیز برگزار می‌کند.

محمدی از تشکیل 5 حلقه علمی در این انجمن خبر داد و افزود: این حلقه‌های علمی با عناوین نقد و بررسی، تطبیقات علم اصول، اصول مهارت، تاریخ علم اصول و فلسفه علمی اصول مشغول به کارهای پژوهشی هستند.


وی با بیان اینکه این انجمن تاکنون 70 نشست علمی برگزار کرده است گفت: یکی از اقدامات در دستور کار تجلیل از بزرگان حوزه در زمینه فقاهت از جمله آیت الله العظمی بروجردی است.


وی اظهار کرد: راه‌انداری پایگاه اینترنتی انجمن اصول فقه و قرار دادن بیش از 300 مقاله علمی درباره اصول فقه در آن از دیگر کارهای انجام شده در انجمن است.

captcha