کد خبر: 3467268
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۴
هراتیان:

فعالان قرآنی اشاعه دهنده رفتارهای اخلاق‌مدارانه در انتخابات باشند/ حق‌الناس مهم‌ترین شاخص انتخابات سالم است

گروه سیاسی: یک کارشناس سیاسی گفت: فعالان قرآنی باید با انتقال مفاهیم قرآنی و دینی نقش مردم را در تعیین سرنوشت‌شان تببین کرده و عامل اشاعه رفتارهای اخلاق مدارانه در زمان انتخابات باشند.

امیرمسعودهراتیان، کارشناس سیاسی و دبیرحزب اعتدال و  توسعه استان اصفهان در گفت‌و گو  با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از اصفهان، اظهارکرد: تفاوت برگزاری انتخابات در جوامع غربی و شرقی، تفاوت در مبانی اندیشه‎ای و فرهنگی است.
وی افزود: اومانیسم یا فرهنگ انسان‌محوراز خصوصیت‌های غرب است و همه امور زندگی اجتماعی بر پایه روش‌های تجربی و آن‌چه در علوم طبیعی به کار گرفته می‌شود، قرار می‌گیرد و بقای انسان و دستیابی به کام روایی دنیایی هدف عالی جامعه می‌شود.
دبیرحزب اعتدال و توسعه استان اصفهان بیان‌کرد: در جوامع اسلامی، اصل اساسی  دین‌داری و اعتقادات مذهبی است و برخلاف غرب، در جوامع اسلامی نگرش‌های خدا محوری با اندیشه‌ها و افکار افراد عجین  شده است.
هراتیان خاطرنشان‌کرد: این اختلاف دیدگاه در همه ارکان جامعه مشخص و روشن است و در نتیجه انتخابات نیز به عنوان یک فرآیند اجتماعی در جوامع غربی و اسلامی با یکدیگر متفاوت است.
وی افزود: در غرب برای رسیدن به قدرت هر رفتاری جایز است، زیرا اصل بر موفقیت یک فرد یا یک گروه است،  اما در جوامع اسلامی دروغ و نیرنگ براساس آموزه‌های دینی گناه محسوب می‌شود و رسیدن به قدرت به هر شیوه‌ای درست نیست و یک ضد ارزش محسوب می‌گردد.
این فعال سیاسی با بیان اینکه حق الناس مهم‌ترین شاخص یک انتخابات سالم است، گفت: حق الناس در واقع همان حفظ و صیانت آراء مردم و ایجاد فضای سالم انتخاباتی، توجه به  شایسته‌سالاری و پرهیزاز هرگونه بد‌اخلاقی است که این موارد در سایه رعایت قانون و اخلاق محقق می‌شود.
هراتیان در ادامه با اشاره به مشارکت حداکثری مردم در انتخابات،  تصریح کرد: حضور حداکثری و پرشور مردم فارغ از آن‌چه نهایت از صندوق‌های رای خارج می‌شود، نماد حمایت مردم از  نظام جمهوری اسلامی است و این پیام را برای خارج از مرزها دارد که کسی نمی‌تواند گوشه چشمی به این آب و خاک داشته باشد.
وی ادامه داد: در بعد داخلی نیز حضور حداکثری در انتخابات باعث ایجاد شور و نشاط در جامعه شده و این حس را در جامعه تقویت می‌کند که همه مردم در سرنوشت خود شریک هستند و این نشان از بلوغ فکری و سیاسی  مردم ایران دارد.
این فعال سیاسی افزود: ما در یک جامعه دینی‌محور زندگی می‌کنیم و آموزه‌های دینی در تمام امورزندگی ما جاری است، اما متاسفانه گاهی عده‌ای که کسب قدرت هدف غایی آن‌ها می‌باشد بی اخلاقی‌هایی را در زمان انتخابات انجام می‌دهند که شایسته یک جامعه اسلامی نیست، اما مردم آن‌قدر فهیم هستند که این عده را کنار بگذارند.
وی گفت: فعالان قرآنی باید با انتقال مفاهیم قرآنی و دینی نقش مردم را در تعیین سرنوشت‌شان تببین کرده و عامل اشاعه رفتارهای اخلاق‌مدارانه در زمان انتخابات باشند.

captcha