کد خبر: 3473451
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۲
معاون تبلیغ حوزه علمیه تهران خبر داد:

ثبت نام از مبلغان برای اعزام فاطمیه

گروه حوزه‌های علمیه: معاون تبلیغ حوزه علمیه تهران به تشریح شرایط ثبت نام مبلغان برای اعزام در فاطمیه اول پرداخت.

حجت‌الاسلام وحید بابادایی، معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزه علمیه استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ثبت نام مبلغان برای اعزام در فاطمیه اول خبر داد.
معاون تبلیغ حوزه علمیه استان تهران با اشاره به اینکه مبلغین از تاریخ 23 بهمن می‌توانند برای ثبت نام مراجعه کنند، اظهار داشت: ثبت نام از طریق سامانه سماوات انجام می‌شود و مبلغین می‌بایست به سایت معاونت تبلیغ استان تهران مراجعه کنند.
حجت‌الاسلام بابادایی با بیان اینکه برای فاطمیه دوم تا کنون برنامه‌ای اعلام نشده است، گفت: مدت زمان طرح تبلیغی فاطمیه اول حداقل سه روز و حداکثر پنج روز در هفته نخست اسفند است.
وی با تاکید بر اینکه آمادگی اعزام بین سیصد تا پانصد نفر در استان تهران را داریم گفت: مبلغان در این ایام به مناطق شهری و روستایی، هیئات، مساجد، مدارس، کانونها و مراکزی که اعلام نیاز به حضور روحانی کرده باشند اعزام می‌شوند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه استان تهران در ادامه به برگزاری طرح بینات از سوی معاونت تبلیغ اشاره کرد و گفت: طرح بینات همان سنت گذشته مدارس علمیه است که هر مدرسه علمیه‌ای نیازهای شرعی و دینی منطقه خودش را پاسخ می داد و الان پیش بینی شده هر مدرسه علمیه با استفاده از اساتید و طلاب خودش حداقل پنجاه پایگاه فرهنگی از قبیل کانون، حسینیه، مسجد، مدرسه و گروههای جوانان را تحت پوشش قرار دهد تا به پرسش و پاسخ و بیان احکام و اخلاقیات بپردازند.
حجت‌الاسلام بابادایی با اشاره به اینکه در طرح بینات از فرصت‌های خالی آموزشی طلاب برای بهره‌برداری تبلیغی استفاده می‌شود، اظهار داشت: طرح بینات به منظور فعال‌سازی و تقویت مدارس علمیه برای تبلیغ در محیط پیرامون خودش است و امسال طلاب و اساتید و مدارس علمیه بر اساس طرح بینات قرار است در فاطمیه کار گسترده‌ای را انجام دهند.
وی در پایان با اشاره به اینکه ایام تبلیغی فاطمیه اول مصادف با ایام تبلیغات انتخابات شده است تصریح کرد: در مباحثی مثل انتخابات و مسائل سیاسی مبلغین به هیچ وجه نباید از جناح و حزب خاصی حمایت کنند، بلکه به دفاع از اصل نظام و تبیین دیدگاه‌های امام و رهبر معظم انقلاب می‌پردازند.
captcha