کد خبر: 3477789
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۰
بیانیه‌ آیت‌الله‌العظمی علوی گرگانی درباره انتخابات:

ملت از انتخاب افرادی که دشمن برای آنان هورا می‌کشد بپرهیزند

گروه حوزه‌های علمیه: آیت‌الله‌العظمی علوی گرگانی با صدور بیانیه‌ای بر لزوم حضور ملت شریف ایران در انتخابات تاکید کرد و آورده است: باید با حضور هر چه بیشتر و زیباتر در این دو انتخابات و با بصیرت فراوان با معیارهایی که بزرگان، به خصوص رهبر معظم انقلاب برای همه ملت عزیز ایران ترسیم نموده‌اند، افراد اصلح را انتخاب کرده و از انتخاب افرادی که دشمن برای آنها تبلیغ کرده و هورا می کشد، جدا پرهیز نمایید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
ملت شریف و انقلابی ایران
دوباره زمان انتخابات فرارسیده و امتحانی دیگر برای امت فهیم و مومن کشور حضرت ولیعصر(عج) ایران اسلامی در پیش است، لذا در این برهه از زمان که دشمنان کشور و دین، دندان تیز کرده و با بوق‌های تبلیغاتی برای منحرف کردن اذهان شما، همت گمارده‌اند؛ باید با حضور هر چه بیشتر و زیباتر در این دو انتخابات و با بصیرت فراوان با معیارهایی که بزرگان، بالخصوص رهبر معظم انقلاب برای  همه ملت عزیز ایران ترسیم نموده اند، افراد اصلح را انتخاب کرده و از انتخاب افرادی که دشمن برای آنها تبلیغ کرده و هورا می کشد، جدا پرهیز نمایید و همانطور که رای دادن، وظیفه ملی و دینی است انتخاب افراد مومن و متقی و دلسوز برای اسلام و کشور وظیفه ای بس بزرگتر است.
از این رو توصیه اکیدا می کنم با صلابت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری حضور چشمگیر داشته تا مهر باطلی همچون ادوار گذشته بر آمال و آرزوهای بدخواهان نظام دینی و مردم سالار و دشمنان خارجی زده باشید.
captcha