کد خبر: 3489351
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۰

طرح «روایت حماسه» در مشهد کلید خورد

گروه اجتماعی: مدیر فرهنگسرای پایداری مشهد گفت: طرح «روایت حماسه» با خاطره‌گویی والدین شهدا در مشهد کلید خورد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، حامد صادقی، مدیر فرهنگسرای پایداری مشهد با بیان این مطلب در برنامه زنده رادیویی «شهر ما» که از صدای خراسان رضوی پخش شد، اظهار کرد: طرح «روایت حماسه» که با خاطره‌گویی والدین شهدا همراه است، از سال جاری به طور جدی پیگیری می‌شود و در سطح وسیع با مشارکت گسترده خادمان شهدا و ظرفیت‌های مردمی دنبال می‌کنیم تا این حرکت را توسعه دهیم.
وی با اشاره به ثبت و ضبط خاطرات شهدا، عنوان کرد: در حوزه فرهنگ شهری از مدت‌ها پیش مجموعه جبهه همین نزدیکی را در گلزار شهدای بهشت رضا(ع) راه‌اندازی کردیم که تجربه زندگی به سبک جبهه و با حال و هوای شهدا را به نمایش می‌گذارد.
مدیر فرهنگسرای پایداری مشهد با بیان اینکه 300 هزار نفر از این طرح بازدید کردند، یادآور شد: همچنین در برگزاری یادوآره‌ها، مشارکت با مساجد، تشکل‌ها، تکریم شهدا، راهپیمایی‌ها و برنامه‌های شهری مشارکت داشتیم.
صادقی به مشارکت در سفر نوروزی «راهیان نور» اشاره کرد و گفت: 10 هزار نفر از شهروندان مشهدی که قصد سفر به مناطق عملیاتی جنوب کشور داشتند، به لحاظ فرهنگی و پشتیبانی پوشش دادیم البته بعضی از این افراد با خودروهای شخصی خود به این سفر رفتند که از آن‌ها نیز حمایت شد.
مدیر فرهنگسرای پایداری مشهد به برپایی نمایشگاه «داستان ایستادگی» در جوار شهدای مدفون کوهسنگی اشاره کرد و توضیح داد: از این نمایشگاه استقبال خوبی صورت گرفت و خدمات مناسبی ارائه شد.
captcha