کد خبر: 3490478
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴

حضور کاروان پیاده عراقی در امامزاده سلطان ابراهیم(ع) قوچان

گروه اجتماعی: کاروان پیاده حرم تا حرم از کشور عراق شب گذشته به منظور زیارت حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، در امامزاده سلطان ابراهیم(ع) شهرستان قوچان حضور یافتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، کاروان پیاده حرم تا حرم کشور عراق متشکل از 120 نفر به منظور زیارت حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) در امامزاده سلطان ابراهیم(ع) شهرستان قوچان حضور و اسکان یافتند.
سیدحسین موسوی، مدیر کاروان زائران پیاده امام رضا(ع) کشور عراق با بیان اینکه این کاروان متشکل از شیعیان اقصی نقاط مختلف کشور عراق است، اظهار کرد: این کاروان 120 نفره که از 20 اسفندماه از حرم امام حسین(ع)، کربلای معلی، مسیر پیاده روی خود را آغاز کردند و در شب ولادت حضرت علی(ع)، جهت زیارت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) وارد مشهد مقدس می‌شوند.
موسوی تصریح کرد: برای هفتمین سال متوالی توانسته این مسیر را با پای پیاده طی کند، احیای امر الهی، وحدت شیعیان ایران و عراق و ترویج فضایل امامان معصوم(ع) را از جمله اهداف این کاروان دانست.
مدیر کاروان زائرین پیاده امام رضا(ع) با اشاره به یکی از خاطرات در طول سفر گفت: در طول سفر که نزدیک به 40 روز پیاده روی داشتیم، شرایط جوی و خستگی در طول مسیر باعث بیماری شدید سه نفر شد، اما به برکت نیت پاکشان شفا یافتند که این از معجزات این سفر بود.
وی با اشاره به اینکه خدمات رفاهی توسط مردم کشور ایران به کاروان بسیار مطلوب هست، عنوان کرد: در حرکت خود از مرز مهران در چند شهر از نظر اسکان به مشکل خوردیم اما در ادامه مسیر با کمک‌های خیران و استقبال مردمی این مسئله رفع شد.
یادآورمی‌شود، این کاروان 120 نفره از مرز مهران مسیرهایی را با پای پیاده از استان‌های ایلام، کرمانشاه، همدان، مرکزی، قم، تهران، مازندران،گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی طی کردند و در شب ولادت حضرت علی(ع) به منظور زیارت امام مهربانی‌ها حضرت رضا(ع) وارد مشهد مقدس خواهند شد.
captcha