کد خبر: 3495500
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۸

کمک2 میلیارد و 700 میلیون ریالی خیرین به ایتام تحت حمایت در نایین

گروه اجتماعی: مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان نایین گفت: خیرین و نیکوکاران این شهرستان بالغ بر 2 میلیارد و 700 میلیون ریال به ایتام تحت حمایت این کمیته در شهرستان نایین کمک کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، احمد یوسفی، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان نایین امروز شنبه، 18 اردیبهشت‌ماه، اظهارکرد: طرح اکرام یکی از طرح‌های موفق در کمیته امداد است که بر اساس آن، خیرین و نیکوکاران حمایت  مادی و معنوی  خود از یک یا چند یتیم تحت پوشش کمیته امداد را بر عهده می‌گیرند.
وی افزود: در طول یک سال گذشته، خیرین بیش از 2 میلیارد و 700 میلیون ریال به ایتام کمک کرده‌اند  که این رقم رشد خوبی نسبت به سال‌های قبل داشته است.
مدیر کمیته امداد شهرستان نایین بیان کرد:یکی دیگر از طرح‌های کمک به ایتام طرح آتیه ایتام می‌باشد که خیرین با مشارکت کمیته امداد برای آینده ایتام با عنوان بیمه آتیه می‌توانند کمک کنند.
وی در ادامه افزود: 86 یتیم تحت پوشش کمیته امداد نایین هستند که 643 حامی نیکوکار از این ایتام حمایت می‌کنند.
یوسفی همچنین به حمایت خیرین از خانواده‌های دارای سرپرست نیازمند نیز اشاره و خاطرنشان‌کرد: در سال گذشته نیکوکاران با شرکت در طرح محسنین بالغ بر 15 میلیاردو500 میلیون ریال به خانواده‌های محسنین کمک کردند.
captcha