کد خبر: 3497721
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۶
موسوی‌خواه خبر داد:

مسابقات قرآن و حدیث حوزه قم برگزار شد

گروه حوزه‌های علمیه: هفتمین دوره مسابقات قرآن و حدیث ویژه طلاب حوزه علمیه استان قم با حضور بیش از هزار طلبه برگزار و نفرات برتر برای معرفی به مرحله کشوری مشخص شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعیسی موسوی‌خواه، مسئول اداره قرآن و عترت حوزه علمیه استان قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: هفتمین دوره مسابقات قرآن و حدیث ویژه طلاب حوزه علمیه استان قم برگزار شد.
وی با بیان اینکه این دوره از مسابقات در مرحله استانی و مقدماتی برگزار شده است اظهار کرد: این مسابقات در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته 23 و 24 اردیبهشت ماه با حضور پرشور طلاب برگزار شده است.
ثبت نام هزار نفر در مسابقات
موسوی‌خواه با بیان اینکه نفرات برتر این دوره از مسابقات به مرحله کشوری معرفی می‌شوند تصریح کرد: در این دوره از مسابقات بیش از هزار نفر ثبت‌نام کرده بودند.
 مسئول اداره قرآن و عترت حوزه علمیه استان قم عنوان کرد: این مسابقات در رشته‌های حفظ کل، 20 جزء، ده جزء، 5 و یک جزء به صورت کتبی و شفاهی همچنین در رشته‌های قرائت تحقیق و ترتیل، اذان و دعا برگزار شد.
آزمون حفظ
موسوی‌خواه گفت: یکی دیگر از برنامه‌های این اداره برای طلاب حوزه قم برگزاری آزمون سالانه حفظ قرآن کریم است که هر سال در مهرماه برگزار می‌شود.
وی افزود: تشویق و اختصاص امتیازاتی برای برگزیدگان این آزمون از جمله شهریه بیشتر و ... از وجوه ممیزه این آزمون است که براساس مصوبه شورای عالی حوزه به صورت سالانه انجام می‌شود و هزار و 200 نفر در این مسابقات حضور خواهند یافت.
موسوی‌خواه تصریح کرد: برگزاری ویژ‌ه‌برنامه‌هایی برای طلاب فیضیه و برای خانواده آنان در شهرک‌های پردیسان و مهدیه از دیگر برنامه‌های قرآنی این معاونت محسوب می‌شود.
سلمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۲/۲۵ - ۱۲:۴۹
0
1
سلام علیکم.ای کاش بین برترین های طلاب و برترین های دانشجویان یک مسابقه نمادین برگزار می شد.
captcha