کد خبر: 3500901
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۹
عبداللهی:

مساجد تأمین‌کننده چارچوب فکری مردم باشند

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان رضوی با توجه به اهمیت مساجد در هدایت جوانان گفت: مساجد باید تأمین‌کننده چارچوب فکری مردم باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، محمدحسین عبداللهی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان رضوی شامگاه چهارم خردادماه در آئین گشایش نخستین باشگاه ورزشی مسجد محور در کانون فرهنگ ـ هنری شهدای حیدری کاشمر، با بیان اینکه مساجد می‌توانند برای نشاط مردم فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی، جلوگیری از آسیب‌ها و خطرات و ... برنامه محور باشد، انجام فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی، اردویی، مناسبت‌ها و ورزشی را از مهم‌ترین برنامه‌های کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد عنوان کرد.
وی با ابراز تأسف از اینکه در برخی از برنامه‌های صدا و سیما شاهد آسیب‌های فرهنگی هستیم، رسالت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را آگاه‌سازی و جلوگیری از انحراف مردم دانست و افزود: برای اینکه بخواهیم جامعه گرفتار این بحران و آسیب‌های فرهنگی نشود باید از ظرفیت مساجد در این حوزه استفاده کنیم.
عبداللهی در همین خصوص موضوع فرهنگ را مسئله بسیار مهم و اساسی در یک جامعه دانست و گفت: راه‌اندازی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در واقع برای ایجاد اعتماد مردم برای حضور فرزندانشان در برنامه‌های متنوعی است که در این حوزه انجام می‌شود.
وی در ادامه ابراز کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از مجموع 70 هزار مسجد کشور، در 21 هزار مسجد کشور کانون فرهنگی ـ هنری تأسیس شده است که سهم خراسان رضوی از این تعداد هزار و 700 کانون فرهنگی ـ هنری است.
عبداللهی با بیان اینکه مساجد باید در حقیقت تأمین‌کننده چارچوب فکری مردم باشند، اظهار کرد: اگر قلوب جوانان به مسجد پیوند بخورد، قطعاً نتیجه آن تربیت نیروهای مؤمن و ارزشی برای کشور خواهد بود.
در این مراسم همچنین حجت‌الاسلام سید قاسم یعقوبی، امام جمعه کاشمر با بیان اینکه جامعه اسلامی تاکنون پیروزی‌های شگرفی از طریق مساجد به دست آورده است، اظهار کرد: انقلاب شکوهمند اسلامی ایران از همین مساجد آغاز شده است؛ لذا باید برای کسب موفقیت‌ها و برتری‌ها برنامه‌های را حول محور مساجد اجرایی کنیم.
وی با اشاره به اینکه مساجد از ظرفیت بالا و مهمی برای حفاظت از آرمان‌ها برخوردار هستند، ابراز امیدواری کرد: با فعال شدن این فضاها در سایر مساجد شهرستان، شاهد رشد و شکوفایی استعدادها و توانمندی جوانان نیز باشیم.
حجت‌الاسلام یعقوبی با اعلام اینکه همه امورات زندگی فردی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی باید با محوریت مسجد شکل بگیرد، تصریح کرد: مساجد باید محور تمام فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی، دینی در امور فردی و اجتماعی انسان‌ها باشد.
وی به نقش کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اشاره کرد و گفت: کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد امروز نقش پمپاژ کردن افکار انقلابی به جامعه را بر عهده دارند، موفقیت‌هایی که در دوران هشت سال دفاع مقدس به دست آوردیم را مدیون مساجد در تربیت انسان‌های مؤمن و انقلابی هستیم؛ بنابراین اگر می‌خواهیم ادامه‌دهنده راه امام و شهدا باشیم باید پیوند خودمان را با مساجد مستحکم‌تر کنیم.

captcha