وی افزود: یکی از شاخصههای نمایشگاه مفید و پرثمر تأثیرگذاری این رویداد در رفع مشکلی از مشکلات قرآنی کشور است، برگزاری نشستهای تخصصی با موضوعاتی از قبیل فرهنگسازی قرآنی، راهکارهای رفع مشکل تعطیلی مساجد و راهکارهای تجلی پیوند قرآن و عترت در جامعه در این خصوص پیشنهاد میشود.
ضرورت ارتقای کمی و کیفی نمایشگاه
شعاعی با اشاره به ضرورت ارتقای کمی و کیفی نمایشگاه، عنوان کرد: برای این منظور میبایست اهداف خود را از صرف غرفهداری خارج کنیم و برای تأثیرگذاری بیشتر میبایست از توانمندیهای اساتید و اهل قرآن و نهادهای مختلف مرتبط با قرآن استفاده بهینه شود. با توجه به حضور عده کثیری از جامعه قرآنی و علاقهمندان به قرآن کریم یکی از فرصتهای انجام تحقیقات میدانی مرتبط با قرآن از جمله میزان انس جوانان با قرآن و ...نمایشگاه قران است.
مدیر مجمع قاریان و حافظان قم گفت: نمایشگاه قرآن محل عرضه بهترین و بهروزترین نرمافزارها و محصولات و دستاوردهای قرآنی سازمانها و نهادهای مختلف است و سازمانها با حضور در این نمایشگاه میکوشند تا به نمایش گذاشتن تجربیات خود در این زمینه، جوانان را هرچه بیشتر با این کتاب آسمانی آشنا کنند؛ اما متأسفانه شاهد آن هستیم که اکثر محصولات قرآنی تکراری است و تنها با تغییرات جزئی در شکل ظاهری همه ساله در نمایشگاه ارائه میشوند.
تشویق به عرضه کتابها، پایاننامهها و پژوهشهای برتر قرآنی
وی ابراز کرد: مسئولان نمایشگاه قرآن باید تدبیر مناسبی اتخاذ کنند تا تولیدکنندگان را تشویق به تولید و ارائه محصولات جدید قرآنی کنند، عرضه کتابها، پایاننامهها و پژوهشهای برتر قرآنی، ارتقای سطح آموزشی نمایشگاه، برگزاری همزمان نمایشگاهها بهصورت منطقهای در برخی از استانها، حضور مشاوران قرآنی در زمینههای مختلف در غرفههای خاص و جذابتر کردن شکل ظاهری غرفهها در نمایشگاه با استفاده از امور هنری و تبلیغاتی، از مواردی است که باید در نمایشگاه قرآن مورد توجه قرار گیرد.