کد خبر: 3503566
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۲

امام خمینی(ره) از هیچ قدرتی، جز خدا هراس نداشت/ ساده زیستی از ویژگی‌های شاخص امام(ره) بود

گروه سیاسی: رئیس سابق مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: امام خمینی(ره) به عنوان یک انسان مومن و انقلابی، قدرت خداوند متعال را بالاترین قدرت می‌دانستند و به همین دلیل از هیچ قدرتی، جز قدرت خدا هراس نداشتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، حجت‌الاسلام سید حمید روحانی، رئیس سابق مرکز اسناد انقلاب اسلامی امروز پنج‌شنبه در مراسم گرامیداشت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در مسجد سید اصفهان، اظهارکرد: براساس آیات قرآن و روایات دینی، یک انسان خدایی و تکامل‌یافته انسان خدایی می‌باشد؛ یعنی این انسان از غیر خدا بریده است.
وی افزود: انسان خدایی که از غیرخدا بریده است، همه اعمال، رفتار و کردار او برای رضای خدا انجام می‌شود و به احکام الهی پایبند بوده و به آن‌ها را در زندگی فردی و اجتماعی عمل می‌کند.
رئیس سابق مرکز اسناد انقلاب اسلامی بیان کرد: براساس آیات و روایات دینی، یک انسان مومن و خدایی از مقام و شهرت گریزان دوری می‌کند و اگر مسئولیتی نیز به او واگذار شود، آن را به نحو احسن و برای رضای خداوند انجام خواهد داد.
حجت الاسلام روحانی با بیان اینکه امام خمینی(ره) یک انسان مومن، تکامل یافته وانقلابی بودند، خاطرنشان‌کرد: ساده زیستی یکی از ویژگی‌های شاخص و قابل توجه امام(ره) بود که این مهم در سیره و روش زندگی امام کاملا مشخص و روشن است.
وی با بیان اینکه امام(ره) اسلام را در همه ابعاد شناخته بودند و به احکام و دستورات الهی عمل می‌کردند، افزود: امام خمینی(ره) به خدا و مردم عشق می‌ورزید و با آن‌ها صادق بود و ایشان با ساده‌زیستی، صداقت و اخلاق نیکوی خود قلوب مردم را متحول کردند.
این محقق و پژوهشگر تاریخ معاصر گفت: امام(ره) به عنوان یک انسان مومن و انقلابی، اهل مقاومت بودند و هیچ مانعی نمی‌توانست ایشان را از  راه درست و حقی که انتخاب کرده بودند، منصرف کند، زیرا ایشان قدرت خداوند متعال را بالاترین قدرت می‌دانستند و به همین دلیل از هیچ قدرتی، جز قدرت خدا هراس نداشتند.
براساس این گزارش، مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) امروز پنجشنبه، 13 خرداد با حضور قشرهای مختلف مردم و مسئولان اصفهان در مسجد سید این شهر برگزار شد.
captcha