کد خبر: 3504290
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۵
در آستانه عید غدیر؛

اختتامیه دهمین جشنواره قرآن و حدیث جامعه الزهراء(س) برگزار می‌شود

گروه حوزه‌های علمیه: آئین اختتامیه دهمین جشنواره قرآن و حدیث جامعه الزهراء(س) در آستانه عید سعید غدیر خم برگزار و از نفرات برتر تجلیل می‌شود.

مریم اسماعیلی، رئیس جشنواره قرآن و حدیث جامعه‌الزهراء در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه جشنواره قرآن و حدیث جامعه الزهراء ۹ سال است که به صورت مستمر برگزار می‌شود گفت: امسال شاهد برگزاری دهمین دوره این جشنواره بودیم و استقبال خوبی نیز از آن صورت گرفت.
وی اظهار کرد: این مسابقات در سال‌های گذشته در سطح جامعه الزهراء برگزار می‌شد اما امسال در مقیاس استانی بود و علاوه بر طلاب این نهاد حوزوی بین‌المللی، طلاب مدارس علمیه قم نیز در آن حضور داشتند.
اسماعیلی با اشاره به رویکرد اخلاقی و تربیتی در دهمین دوره مسابقات تصریح کرد: ثبت نام این جشنواره از بهمن ماه سال قبل آغاز شد و تا ۳۰ بهمن ادامه داشت و به علت استقبال ده روز دیگر نیز تمدید و تا دهم اسفند ثبت‌نام از علاقه‌مندان انجام شد.
رئیس جشنواره قرآن و حدیث با بیان اینکه استادان، کارمندان و طلاب در این جشنواره شرکت داشتند عنوان کرد: در مدت ثبت‌‌نام، هزار و ۳۳۰ نفر به صورت اینترنتی ثبت نام کرده‌اند که با احتساب نفر رشته، سه هزار و ۳۰۰ نفر می‌شود.
بخش‌های جشنواره
وی افزود: این جشنواره در سه بخش مهارتی، معارفی و آثار برگزار شد اظهار کرد: بخش مهارتی شامل مسابقات شفاهی قرائت تحقیق و ترتیل، حفظ کل، ۲۰، ده و ۵ جزء بود.
اسماعیلی گفت: جشنواره بخش معارفی نیز به صورت کتبی و شامل تدبر در سوره نور، مفاهیم، تفسیر، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و ... بود و بخش آثار نیز در رشته‌های ادبی، هنری و رسانه و ... انجام شد.
وی افزود: مسابقات تفسیر از سوره‌های مبارکه شعرا، نمل، قصص و عنکبوت از تفسیر نمونه انجام شد و بخش آثار نیز شامل رشته‌های وبلاگ از جمله نرم‌افزار موبایلی، یادداشت‌نویسی تحلیلی، ۴۰ حدیث نویسی؛ هنری از جمله طراحی و نقاشی، خوشنویسی، تصویرسازی، عکاسی؛ ادبی، شعر کلاسیک و سپید، داستان کوتاه و ... و ادبی و رسانه بوده است.
رئیس جشنواره قرآن و حدیث جامعه الزهراء با بیان اینکه مرحله مقدماتی بخش شفاهی ۱۲ اسفند ماه برگزار شده بود تصریح کرد: بخش شفاهی نیز که رقابت‌های نهایی آن، ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار شد ۷۰ نفر از بانوان طلبه در رشته‌های یاد شده با هم رقابت کردند.
اسماعیلی گفت: کسانی که حد نصاب بالای 85 امتیاز را کسب کرده باشند که نتایج آن آخر خرداد ماه برگزار می‌شود مورد تقدیر قرار می گیرند.
وی اظهار کرد: اداره کل تربیتی جامعه الزهراء(س) دارای دو اداره تربیتی و قرآن و حدیث است که در اداره قرآن و حدیث 5 واحد از جمله قرائت، تدبر و تفسیر، پژوهش، تربیت مربی، دارالحدیث و حفظ و تثبیت فعالیت دارند و آموزش‌های لازم را در اختیار طلاب قرار می‌دهند.
captcha