کد خبر: 3507739
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۲

بازدید رئیس شورای اسلامی شهراصفهان از دارالقرآن کریم

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان از دارالقرآن کریم اصفهان بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان،روز گذشته پنجشنبه 27 خرداد رضا امینی، رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان به همراه صادقیان، رئیس کمیسیون بهداشت و آذربایجانی، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان از دارالقرآن کریم اصفهان بازدید کردند.
رییس شورای اسلامی شهر اصفهان در این بازدید با اشاره به ضعف جامعه به ویژه در خصوص عمل به قرآن، گفت: قرآن نسخه اصلی و واقعی نجات و پیشرفت بشر به ویژه در برهه کنونی جامعه است.
امینی  بکار گیری موضوعات قرآنی را در سطوح مختلف جامعه از ضروریات خاص عنوان نمود و افزود: باید یک نوع رقابت سازنده بین مراکز قرآنی وجود داشه باشد.
براساس این گزارش، در این جلسه بر ضرورت هم‌افزایی مراکز مختلف قرآنی تاکید شد.
captcha