کد خبر: 3509138
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۷
با حضور قاری لبنانی؛

محفل انس با قرآن در تایباد برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: محفل انس با قرآن کریم با حضور پرشور اهل سنت و شیعه شهرستان تایباد و همزمان با میلاد امام حسن(ع) با حضور قاری برجسته لبنانی در محل مسجد امام حسن مجتبی(ع) این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، محفل انس با قرآن شامگاه دوشنبه، 31 خردادماه و همزمان با 14 ماه مبارک رمضان در مسجد امام حسن مجتبی(ع) شهرستان تایباد برگزار شد.
رد حال
بنابر این گزارش، این محفل قرآنی که به همت اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی و همکاری اداره تبلیغات اسلامی تایباد برپا شد، جمعیت بسیاری از اقشار مختلف مردم این شهرستان حضور پیدا کردند.
در این زمینه حداد، رئیس اداره اوقاف شهرستان تایباد محفل انس با قرآن کریم از جمله برنامه ها و محافل بزرگی است که در این ماه مبارک برگزار شد و با استقبال پرشور و باشکوه مردم اعم از بانوان و آقایان اهل سنت و شیعه همراه بود.
رد حال
در حاشیه این محفل انس با قرآن کریم و برای راحتی خانواده‌ها در محوطه محفل ایستگاه نقاشی با موضوع ماه رمضان برپا و به برگزیدگان جوایز نفیسی به رسم یادبود اهدا شد.
رد حال
در محفل انس با قرآن مردم شهرستان تایباد میزبان محمد علی قاسم، قاری برجسته لبنانی بودند که به دعوت اداره اوقاف شهرستان در جمع مردم حاضر شد و با تلاوت زیبای خود محفل را گرم‌تر کرد.
رد حال
همچنین در این محفل حجت‌الاسلام علی کرمی، مسئول مشاوره وقف اداره کل  اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی به عنوان مهمان حضور داشت و در مورد وقف در اسلام سخنرانی کرد و در ادامه ایستگاه مشاوره وقف با حضور وی تشکیل شد.
در پایان مراسم حمزه آزاد، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان تایباد از حضور تمامی مردم به خصوص مسئولان ادارات، فرماندار شهرستان و علمای تشیع و تسنن تشکر کرد و محفل با ذکر صلوات خاتمه یافت.
captcha