کد خبر: 3515311
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۵
معاون اوقاف قم خبرداد:

تربیت هفت هزار حافظ قرآن در سال 95

گروه فعالیت‎های قرآنی: معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان قم از اجرای طرح حفظ سه جزء به بالا و ویژه هفت هزار نفر در قم خبرداد.

حجت‎الاسلام والمسلمین عزیزی در گفت وگو با خبرگزاری بین‎‏المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: از اردیبهشت ماه امسال یک برنامه بزرگ قرآنی در استان قم، از سوی اداره کل اوقاف و امورخیریه آغاز شد که در آن به برنامه آموزشی حفظ قرآن کریم در مناطق مختلف استان اقدام شد.
وی افزود: برنامه حفظ قرآن در گذشته برنامه حداقل یک جز بود و هفتاد درصد، برنامه شامل حفظ یک تا سه جزء بود ولی امسال از سه جزء به بالا این کار انجام شد.
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان قم بیان کرد: امسال برای انجام این طرح سهمیه هفت هزار نفری در نظر گرفته شده است که هم اکنون چهارهزار نفر جذب شده‎اند.
وی گفت: این طرح تا اسفندماه سال جاری ادامه خواهد داشت و هدف آن نیز، تبدیل کردن هفت هزار نفر در دیگر در این استان به حافظ حداقل سه جزء قرآن کریم.
عزیزی بیان کرد: سازمان اوقاف در قم مکانی قرارداده است که محل آموزش مربیان حفظ قرآن است که سال قبل چهارصد در همین زمینه آموزش دیدند و به کمک این پروژه آمدند و امسال نیز پانصد و پنجاه نفر سهمیه در نظر گرفته شده است.
وی گفت: این هفت هزار نفر در مناطقی که مربیان تعیین می‎کنند  آموزش می‏بینند که البته کل طرح به اهمتام اوقاف انجام می‎شود و ثبت نامه نیز به شکل سامانه‏ای انجام می‎شود.
وی اظهارکرد: در سال گذشته 6هزار نفر آموزش دیدند که بیش از 3200 نفر در آزمون شرکت کردند و کسانی که امتیاز صد دارند کمک هزینه حج عمره و کسانی که نمرات کمتری کسب کرده‎اند با قید قرعه به عتبات عالیات اعزام می‎شود.

captcha