به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، حجتالاسلام سمیع الله مردان، رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل شب گذشته در آیین عزاداری و سوگواری شهادت امام صادق(ع)، عصر امام صادق(ع) را یکى از طوفانىترین ادوار تاریخ اسلام دانست و اظهارکرد: در این عصر، از یک سو اغتشاشها و انقلابهاى پیاپى گروههاى مختلف بویژه از طرف خونخواهان امام حسین(ع) رخ مىداد و از دیگر سو عصر آن حضرت، عصر برخورد مکتبها و ایدئولوژیها و عصر تضاد افکار فلسفى و کلامى مختلف بود.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: در این برهه حساس زمانی تاریخ اسلام، کوچکترین کم کارى یا عدم بیدارى و تحرک پاسدار راستین اسلام، یعنى امام (ع)، موجب نابودى دین و پوسیدگى تعلیمات حیاتبخش اسلام، هم از درون و هم از بیرون مىشد.
حجتالاسلام مردان افزود: در این مقطع حیاتی، امام صادق(ع) به احیا و بازسازى معارف اسلامى پرداخت و مکتب علمى عظیمى به وجود آورد که محصول و بازده آن، چهار هزار شاگرد متخصصدر رشتههاى گوناگون علوم بودند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل در ادامه اظهار داشت: امام جعفر صادق(ع) با پایه گذاری فقاهت و فهم و صورت درسی دادن به مسائل، باب مباحثاتی عظیم و پردامنه را گشود و روش تعلیم خود را بر اساس آیات قرآن، احکام و قوانین اسلام بنا کرد.
حجتالاسلام مردان با بیان اینکه امام صادق(ع) تلاشهای بسیاری در احیای اهل بیت(ع) و توجه دادن عامه به سوی اهلبیت(ع) داشت، تصریح کرد: تشویق بنیامیه و بنیعباس برای تکثر مذاهب متعدد با هدف مقابله با مکتب اهلبیت (ع)، مذاهب زیادی ایجاد کرد که امام صادق (ع) با تاسیس دانشگاه و پرورش شاگردان متخصص، این حربه دشمن را ناکام گذاشت.
وی افزود: امام صادق(ع) قیام خود را در لباس تدریس و تأسیس مکتب و انسان سازى انجام داد و جهادى راستین کرد.
رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل گفت: امام صادق(ع) با سازماندهی فکری بر پایه مکتب علمی خود، معارف اسلامی را احیا کرد.