کد خبر: 3539969
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۴
در پایان سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم کشور؛

محمدجواد نصیری آرانی رتبه نخست ترتیل‌خوانی کشور را کسب کرد

گروه فعالیت‌های قرآنی: محمد جواد نصیری آرانی، از آران و بیدگل به عنوان نفر برتر رشته ترتیل مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، پس از پایان سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که از ۲۷ مهرماه به میزبانی زیباکنار گیلان آغاز شده بود، از برگزیدگان رشته‌های ترتیل، حفظ و قرائت تقدیر شد که  محمدجواد نصیری توانست به عنوان نفر ممتاز بخش ترتیل معرفی شود.
نصیری در حالی به این موفقیت دست یافت که در مرحله‌ فینال نیز همانند بخش مقدماتی، بالاترین نمره را از هیأت داوران کسب کرده بود. احسان محمدی از خراسان رضوی به عنوان برگزیده ممتاز و روح الله آقایی از قم، حسین نصر از اصفهان، سید حجت ترحمی از خراسان رضوی و محمدجواد جاوری از تهران به عنوان برگزیدگان عالی این بخش معرفی شدند.
رتبه نخست حفظ کل قرآن کریم در مسابقات دانش آموزی کشور سال ۹۰ در اراک، رتبه نخست قرائت قرآن هلال احمر کشور در سال ۹۰ در شهرکرد، رتبه نخست ترتیل، اذان و قرائت سازمان اوقاف در سال ۹۰، رتبه عالی قرائت سازمان دارالقرآن کریم تهران سال ۹۱، رتبه نخست دومین جشنواره هم آوایی نغمه‌های آسمانی در سال ۹۱، رتبه نخست رشته حفظ سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانش‌آموزان کشور در سال ۹۳، رتبه ممتاز رشته اذان مسابقات اوقاف کشور در سال ۹۳، حضور در اردوی استعدادهای درخشان قرآنی در سال ۹۴، رتبه سوم رشته ترتیل مسابقات مدهامتان در سال ۹۴، رتبه برتر رشته قرائت تقلیدی مصطفی اسماعیل در مسابقات قرآنی اسرا در سال ۹۵ و رتبه ممتاز بیستمین دوره مسابقات اذان جمهوری اسلامی در سال ۹۵ از جمله افتخارات این نخبه جوان آران و بیدگلی است.
یادآور می‌شود، مجتبی بیابانپور، حسن احمدی زاده و حسین خانی دیگر شرکت کنندگان آران و بیدگلی این مسابقات بودند که به ترتیب در رشته‌های حفظ کل، قرائت و ترتیل توفیقی کسب نکردند.
captcha