کد خبر: 3542452
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲

نقش فضای مجازی در جنگ‌های امروزی از زبان کارگردان «هیهات»

گروه فرهنگی: یک فیلم‌نامه‌نویس و کارگردان سینما گفت: وسایل ارتباط جمعی به‌ویژه فضای مجازی نقش پررنگی در جنگ‌های امروزی ایفا می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، هادی مقدم دوست، فیلم‌نامه نویس و کارگردان سینما در نشست نمایش و نقد فیلم سینمایی«هیهات» که دوشنبه دهم آبان از سوی گروه هنر و تجربه در سینما سوره اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: ساخت مجموعه «هیهات» بدون سفارش دولت صورت گرفت و طرح و پیشنهاد آن از سوی تیم سازنده ارائه شد. 
وی افزود: در ساخت مجموعه‌های روایتی همانند چهار روایت مجموعه«هیهات»، اصل بر توافق و پیشبرد اثر است، به گونه‌ای که یک گروه باید هدف و مقصدشان یکی بوده و در راستای رسیدن به اهداف مجموعه با هم هماهنگ و هم صدا باشند. نامگذاری مجموعه«هیهات» نیز در جمع شعرای آیینی صورت گرفت.
کارگردان روایت چهارم مجموعه«هیهات» با اشاره به تأثیر فضای مجازی در جنگ‌های امروز، گفت: اکنون موبایل  در حکم بی‌سیم است. گوشی موبایل و اینترنت همراه نقش پررنگی در جنگ‌های امروزی ایفا می‌کند. برای مثال داعشی‌ها به صورت گسترده از اینترنت و فضای مجازی استفاده می‌کنند و صفحات پربازدید در اینستاگرام و فیس بوک دارند. حتی از لحظات حساس جنگ، فیلم و کلیپ ساخته و ارسال می‌کنند یا در میدان جنگ سلفی می‌گیرند.
مقدم دوست با بیان این‌که وسایل ارتباط جمعی خاصیت داستان‌گویی دارند، اظهار کرد: می‌توان از این خصیصه برای پوشش صحنه‌های جنگ و تهیه گزارش‌ها و تصاویر مستند استفاده کرد. یک رزمنده می‌تواند در میدان جنگ فعالیت رسانه‌ای هم انجام داده و لحظات و صحنه‌های جنگ را انعکاس دهد.
بر اساس این گزارش، فیلم سینمایی «هیهات» نخستین فیلم ۴ اپیزودی سینمای ایران به تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی و کارگردانی ‌هادی نائیجی، دانش اقباشاوی، سید روح الله حجازی و هادی مقدم دوست از محصولات سازمان هنری رسانه‌ای اوج بوده که در سینماهای کشور در حال اکران است.
captcha