کد خبر: 3548298
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۵
معاون تبلیغات آستان قدس رضوی خبر داد:

برگزاری هزار حلقه معرفت ویژه زائران پیاده مشهدالرضا(ع)

گروه معارف: معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی از برگزاری هزار حلقه معرفت ویژه زائران پیاده مشهدالرضا(ع) خبر داد و افزود: از این تعداد٬ 500 حلقه در حرم مطهر و 500 حلقه در ایستگاه‌های صلواتی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام سیدجلال حسینی، معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی در خصوص تمهیدات تبلیغی برای زائران پیاده به مشهد در دهه آخر صفر گفت: خدمات فرهنگی و تبلیغی به زائران پیاده با اعزام هزار و 500 مبلغ به بيش از 300 ايستگاه صلواتی ارائه می‌شود.
وی افزود: مبلغان اعزامی شامل 500 طلبه خواهر و هزار طلبه برادر از حوزه‌های علمیه هستند که به ایستگاه‌های برون شهری، حاشیه شهر و روستاهای اطراف اعزام می‌شوند.
حجت‌الاسلام حسینی از برگزاری 1000 حلقه معرفت در این 10 روز خبر داد و افزود: از این تعداد٬ 500 حلقه در حرم مطهر و 500 حلقه در پایگاه‌های زائرن پیاده برگزار می‌شود.
وی برگزاری نماز جماعت، سخنرانی، مراسم عزاداری و تحویل بسته‌های فرهنگی به زائران همچنین اهدای پرچم متبرک، کتاب هیئت و شال عزا به هیئات عزاداری را از دیگر برنامه‌های زائران پیاده عنوان کرد.
حسینی به تهیه و تولید یک میلیون محصول فرهنگی از سوی معاونت تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی ویژه دهه آخر صفر اشاره کرد و افزود: كتاب «بر مدار آفتاب» در ايام پاياني ماه صفرالمظفر از طریق 300 ایستگاه ارائه کننده خدمات٬ بين زائران، هيئت‌ها و كاروان‌هاي پياده توزيع می‌شود.
دبیر شورای فرهنگی آستان قدس رضوی با اشاره به مسابقه کتابخوانی زائران پیاده بیان کرد: کتاب «بر مدار آفتاب» با نگارشی زیبا، جذاب و روان نوشته محمد حسین امینی به عنوان منبع مسابقه کتابخوانی درنظر گرفته شده است.
معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی اعلام کرد: علاقه‌مندان به شرکت در مسابقه باید به سؤالاتی که به صورت تستی در آخر کتاب آمده پاسخ داده و پاسخنامه را از طريق پيامك، پست رايگان از سراسر کشور یا صندوق‌های مسابقات فرهنگی مستقر در حرم مطهر رضوی ارسال کنند.
حجت‌الاسلام حسینی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به پرتال معاونت تبليغات و ارتباطات اسلامی به آدرس razavi.aqr.ir به متن الكترونيكی این کتاب نیز دسترسی پیدا کنند.
معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی یادآور شد: برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی ویژه دهه آخر صفر در رواق‌ها و مسجدگوهرشاد در چندین نوبت برگزار می‌شود و زائران پیاده به اقتضای زمان حضورشان در حرم مطهر می‌توانند از آن‌ها بهره‌مند شوند.

captcha