کد خبر: 3554598
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴

فراخوان جشنواره قرآنی «کلمه طیبه» تا پایان دی‌ماه تمدید شد

گروه دانشگاه: آخرین فرصت شرکت در جشنواره کلمه طیبه که به‌همت معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و با حمایت و نظارت سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار می‌شود، پایان دی ماه اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و با حمایت و نظارت سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور، پنجمین جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان ایران با محوریت کتاب «کلمه طیبه» (خانواده قرآنی در پرتو رهنمودهای مقام معظم رهبری) برگزار می‌شود.
این جشنواره در بخش‌های مختلفی همچون مسابقه کتاب‌خوانی اینترنتی، مسابقه کتاب‌خوانی حضوری، مسابقه مقاله‌نویسی و برگزاری نشست‌های علمی و تخصصی برگزار خواهد شد.
محورهای بخش مقاله‌نویسی شامل:
1) ماهیت و کارکردهای خانواده قرآنی در تمدن نوین اسلامی
2) تاثیرات تمدن‌های دیگر بر نقش، جایگاه و کارکردهای نظام خانواده
3) روابط بین سبک زندگی اسلامی، خانواده قرآنی و تمدن نوین اسلامی
علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند با مراجعه به سایت اینترنتی www.quran-std.ir ضمن ثبت نام در جشنواره، در بخش‌های مختلف آن شرکت کنند.
علاقه‌مندان، همچنین می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 66490329 و 66490330 تماس بگیرند.
یادآور می‌شود، شرکت در این جشنواره از فروردین ماه آغاز شده و تا پایان دی 1395 ادامه خواهد داشت.
captcha