کد خبر: 3554636
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۹
نیری:

پیام خیرین بیمارستان‌ساز ترویج فرهنگ ایثار و راهشان ادامه راه اولیا است

گروه سلامت: دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور در سومین کنگره تخصصی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات بیمارستانی ضمن تجلیل از خیران بیمارستان ساز آن‌ها را ادامه دهندگان راه اولیاء الهی و شهدا دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سیدرضا نیری، دبیرکل مجمع خیرین سلامت در سومین کنگره تخصصی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات که صبح امروز 28 آذرماه در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اظهار کرد: شعار کنگره حاضر ایجاد عزم ملی برای هماهنگی نهادهای ذیربط و افزایش جلب مشارکت‌های مردمی در جهت ساخت و تجهیز بیمارستان‌های ایمن با طراحی‌های نوآورانه به منظور افزایش بهره‌وری منابع و خدمت‌رسانی بهتر به بیماران است.

وی افزود: خوشبختانه مجمع خیرین سلامت کشور هم با هدف تحکیم، توسعه و اشاعه هدفمند نیات و اعمال نوع‌دوستانه و خدا پسندانه خیرین و هم افزایی مدیریتی موسسات و تشکل‌های خیریه در ارتقای سلامت تاسیس شده است.

نیری عنوان کرد: در سالی به سر می‎بریم که به فرمایش رهبر معظم انقلاب مزین به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است، امیدوارم توفیق دست اندرکاران عرصه کمک به نیازمندان و محرومین از سوی خداوند فراهم شود.

ارتقای مکارم اخلاقی بیش از هر چیزی نیاز است

وی با بیان اینکه در ایران ارتقای مکارم اخلاقی بیش از هر چیزی نیاز است، گفت: این همان چیزی است که پیامبر اکرم(ص) به خاطر آن مبعوث شدند، چه اخلاقی بالاتر از این که ایرانیان به همدیگر مهر ورزیده و به ضعفا و نیازمندان و مستمندان کمک بکنند .

مشاور وزیر بهداشت ادامه داد: در شرایط آشوب‌زده دنیا داشتن این روحیه که انسان از مال خود گذشته و آن در راه سلامت و سعادت و رفاه دیگران هزینه کند، دستور دین بوده و میراث نیاکان ماست که کار بسیار ارزشمندی است.

وی بیان کرد: تجلیل از خیرین و نیکوکاران که پاداششان جز رضوان الهی و بهشت نیست در این کنگره، تجلیل از کسانی است که پیام شان ترویج فرهنگ ایثار و ادامه راه اولیاء و شهدا است و در تبعیت ازولایت تجلی پیدا می‌کند.

سرپرست اسبق کمیته امداد امام خمینی(ره) یادآور شد: حفظ و حراست از ارزش‌های آسمانی و معنوی در گرو تلاش دلسوزانه انسان‌هایی است که روح و فکر والایشان سرشار از عشق به سرزمین، دین و ملیت است.

وی عنوان کرد: آنچه ارزش انسانی، وجهه اخلاقی این امور و هرگونه فعالیت خیر خواهانه و خدا پسندانه را از موارد مشابه آن متمایز می‌‌کند‌، علاوه بر وجود اختیار و آزادی، قصد و نیت الهی در انجام اینگونه فرایض دینی و اخلاقی است.

captcha