کد خبر: 3555614
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۹
آشتیانی:

جشنواره ملی «زن، خانواده و رسانه» اواخر دی برگزار می‌شود

گروه جامعه: دبیر نخستین جشنواره ملی زن، خانواده و رسانه از احتمال برگزاری این جشنواره طی اواخر دی‌ماه جاری، خبر داد.

زهره آشتیانی، دبیر نخستین جشنواره ملی زن، خانواده و رسانه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از احتمال برگزاری این جشنواره طی اواخر دی‌ماه سال جاری، خبر داد و گفت: این جشنواره با هدف افزایش تعامل میان اهالی رسانه و دولت و تقویت پیوند میان دانشگاه و رسانه در حوزه زنان و خانواده برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه کارگروه رسانه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با همکاری دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نخستین جشنواره زن، خانواده و رسانه را برگزار می‌کند اظهار کرد: تاریخ دقیق برگزاری این جشنوراه به دلیل تغییر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هنوز با ابهام روبرو است.

آشتیانی با اشاره به دریافت آثار در چهار محور «زن، خانواده و اقتصاد»، «زن، خانواده و اجتماع»، «زن، خانواده و فرهنگ»، «زن، خانواده و سیاست» گفت: در مرحله اول 850 اثر جمع‌آوری شد که پس از داوری اولیه این عدد به 356 رسید. همچنین پس از این مرحله نیز 99 اثر به داوری نهایی راه پیدا کرد.

وی با بیان اینکه یک سوم از این تعداد اثر برگزیده نهایی نخستین جشنواره ملی زن، خانواده و رسانه می‌شوند گفت: آثار برتر در قالب کتابچه به چاپ می‌رسند.

آشتیانی از فراتر شدن دامنه این جشنواره طی سال آینده خبر داد و گفت: دومین جشنواره ملی زن، خانواده و رسانه طی سال آینده با محوریت زن و جهان اسلام برگزار می‌شود.


ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۱۰/۰۴ - ۱۱:۱۹
0
0
برگزاری جشنواره باعث افزایش ارتباط و تعامل می‌شود
captcha