کد خبر: 3559452
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۷

گرامیداشت یازدهمین سالگرد درگذشت کاظمی آشتیانی/ او همچنان مؤثر است

گروه دانشگاه: مراسم گرامیداشت یازدهمین سالگرد درگذشت سعید کاظمی‌آشتیانی عصر امروز با حضور سیدحمیدرضا طیبی؛ رئیس و جمعی از مدیران جهاد دانشگاهی در پژوهشگاه رویان برگزار شد.

به گزارش‌ خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌ (ایکنا)، مراسم گرامیداشت یازدهمین سالگرد درگذشت سعید کاظمی‌آشتیانی و نیز معارفه صندوق نیکوکاری لوتوس رویان عصر امروز، سه شنبه 14 دی ماه، با حضور سیدحمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، حمید گورابی، رئیس پژوهشگاه رویان، محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی، سیدحسن‌ شهرستانی، استاد ادبیات و عضو کمیته اخلاق پژوهشگاه رویان، معاونین سابق آموزشی و‌ پژوهشی جهاد دانشگاهی و جمعی از پژوهشگران این نهاد برگزار شد.
حمید گورابی در این مراسم با اشاره به فعالیت‌های جهادی سعید کاظمی‌آشتیانی در پژوهشگاه رویان گفت: آنچه که امروز مجموعه رویان را به اینجا رسانده، تلاش‌هایی است که مرحوم‌ آشتیانی در دوره حضور خود به ثمر رساندند.‌
وی افزود: چهره‌ای شاد و خوش‌سخن از مرحوم آشتیانی در اذهان ما به جا مانده است؛ خاطرم هست در سیزدهمین سالگرد تشکیل رویان گفت؛ «امروز ما موثریم و فردا اثری از ما خواهد بود. تلاش کنیم فردا اثر خوبی به جا بگذاریم.» می‌خواهم این را به وی ‌بگویم که شما همچنان موثرید.
در ادامه سیدحسن شهرستانی، حضور کاظمی‌آشتیانی در کلاس‌های خود را یک نعمت خواند و گفت: خداوند در آیات پایانی سوره آل‌عمران ضمن اشاره به گرفتاری‌هایی که در جنگ احد پیش آمد، آن هم به این خاطر که حرف پیامبر اکرم(ص) را گوش نکردند، به پیامبر گرامی اسلام می‌فرمایند، تو به لطف من این‌ چنین مهربان، خوش‌سخن و نرم‌خو شدی. خود حضرت پیامبر اکرم(ص) در جایی به یارانشان می‌فرمایند؛ می‌خواهید بدانید کدامتان به من شبیه‌تر است؟ یاران عرضه داشتند بله یا رسول‌الله (ص). حضرت می‌فرمایند: خوش‌اخلاق‌ترین، بردبارترین و مفیدترین شما به من شبیه‌تر است. اگر اغراق نباشد مصداق این سخن حضرت، مرحوم کاظمی‌آشتیانی است.
وی ادامه داد: در امور اجرایی سستی، تنبلی و کم‌کاری قابل‌پذیرش نیست.‌ همچنین رأفت و اهل مشورت بودن، دو ویژگی مهم در این امور است؛ سعید کاظمی الگوی همه همکارانش در این عرصه بود.
گرامیداشت یازدهمین سالگرد درگذشت مرحوم کاظمی آشتیانی/ او همچنان مؤثر است
شهرستانی افزود: او یک دانشجوی پخته و فهیم بود. برخی شاید شخصی را که به سن پیری رسیده می‌گویند عمر بابرکتی داشته، اما سعید کاظمی هنگامی که از دنیا رفت تنها ۴۴ سال داشت، ولیکن در همین عمر جوان آثار و برکات زیادی از خود به جا گذاشت. عمر بابرکت همین است، به سن و سال نیست. در ادبیات عرفانی می‌خوانیم که شیخوخیت به ریش، سبیل و عمامه نیست.
وی ادامه داد: شوخ‌طبعی تکبر را از بین می‌برد، اصلا برای خوش‌خلق بودن نباید تکبر داشت. کاظمی‌آشتیانی با حضور موثر خود در مجموعه یاران ارزشمندی را تربیت کرد؛ هیچ اثری مثل اثر انسانی نیست. همان‌طور که مقام معظم رهبری نیز به این امر اشاره داشتند و فرمودند نه تنها شخصیت کاظمی‌آشتیانی بلکه همکاران او در مجموعه رویان انسان‌های بزرگی هستند.
در ادامه علی تیموری، مدیر صندوق توسعه لوتوس رویان در معرفی این صندوق گفت: یکسال است که صندوق در پژوهشگاه رویان فعالیت دارد. مجموعه فعالیت‌های پژوهشی خوبی در مجموعه رویان صورت گرفته و دیدیم که انصاف نیست به دلیل مشکلات مالی در برهه‌هایی دچار نقصان شود.
وی افزود: در راستای توسعه فعالیت‌های پژوهشی مجموعه رویان این صندوق تاسیس شد تا بتوان از پروژه‌های درمانی پژوهشگاه در زمینه تجاری‌سازی استفاده کرد، لذا مجمع خیرین رویان تشکیل شد و پس از تزریق منابع مالی به این صندوق مجموعه‌ای از طرح‌ها گردآوری شدند تا در صندوق لوتوس مورد حمایت قرار گیرند.
تیموری ادامه داد: صندوق‌های نیکوکاری یکی از محل‌های جذب سرمایه‌های اندک است که تاثیرات زیادی در پیشبرد اهداف پژوهشی مجموعه دارد؛ تنوع روش‌های مشارکت در کمک به امور نیکوکارانه از دیگر مزایای مشارکت در این صندوق نیکوکاری است.
captcha