کد خبر: 3568944
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۶

زنگ انقلاب در قم نواخته شد

گروه اجتماعی: با حضور استاندار قم، در یکی از مدارس قم، در لحظه ورود تاریخی امام راحل به میهن اسلامی، زنگ انقلاب به صدا درآمد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا)از قم، در اولین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی، آحاد مختلف مردم دراستان قم، به میزبانی از جشن‎های این ایام رفتند.
اولین برنامه رسمی این مناسبت در استان و قم و در حرم کریمه اهل بیت(ره) رقم خود که مردم و مسئولان استان قم در مراسم خطبه خوانی، در کنار مضجع شریف کریمه اهل بیت(ع) برای پاسداری از ارزشهای انقلاب اسلامی اعلام آمادگی کردند.
پس از این مراسم، مهندس مهدی صادقی استاندار قم با حضور در مدرسه فاطمه الزهرا(س) قم در ساعت 9:33 با به صدادرآوردن زنگ انقلاب، رسما جشن‎های این دهه مبارک در استان را کلید زد.
استاندار در این مراسم با اشاره به اهمیت و نقش و جایگاه فهم بهتر دانش آموزان از فرهنگ انقلاب بر لزوم فرهنگ‎سازی ارزش‏های انقلابی در بین دانش آموزان تاکید کرد.
گفتنی است، پس از این مراسم، استاندار با حضور در بیت امام راحل به همراه مسئولان استان، بیت شریف امام راحل را در محله یخچال قضای قم که از کانونی ترین مراکز انقلاب، پیش از مبارزات منتهی به سال 57 بود گلباران کردند.
captcha