کد خبر: 3569143
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۴

ملت ایران «ما می‌توانیم» را اثبات کرد

گروه سیاست واقتصاد: یک حامی انقلاب اسلامی از کشور جمهوری سیرالئون گفت: ملت ایران «ما می‌توانیم» را اثبات کرد، گفت: امروز انقلاب ایران، تنها نیست و همه ملت‌های مظلوم و انقلابیون جهان با این انقلاب همراه شده‌اند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، محمد بن صانع، حامی انقلاب اسلامی از کشور جمهوری سیرالئون امروز سه‌شنبه 12 بهمن در  مراسم گرامیداشت 12 بهمن که در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد، اظهارکرد: اگر بخواهیم دستاوردهای  انقلاب اسلامی را شمارش کنیم،  باید تمام درختان قلم شوند تا بتوانند آن دستاوردها را بشمارند.
وی افزود: ما باید از دستاوردهای این انقلاب نگهداری کنیم، زیرا انقلاب اسلامی یک میراث است که دستاوردهایی از لحاظ دینی، اقتصادی، امنیتی و ولایت فقیه برای ما داشته است.
حامی انقلاب اسلامی از کشور جمهوری سیرالئون بیان کرد: انقلاب اسلامی انقلابی است که از مظلومین دفاع کرده  و در مقابل آمریکا و به گفته امام(ره)، در برابر شیطان بزرگ ایستادگی کرده است. 
محمد بن صانع با بیان اینکه ملت ایران «ما می‌توانیم» را اثبات کرد، گفت: امروز انقلاب ایران، تنها نیست و همه ملت‌های مظلوم و انقلابیون جهان با این انقلاب همراه شده‌اند.



captcha