کد خبر: 3580838
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۰

برگزاری آخرین محفل قرآنی «ذکری» در سال جاری ویژه بانوان

گروه فعالیت‌های قرآنی: آخرین محفل قرآنی «ذکری» ویژه بانوان در روزهای پایانی سال 1395 با حضور قاریان ممتاز مشهدی برگزار می‌شود.

ملیحه اسحاق‌نژاد، نفر اول مسابقات کشوری اوقاف در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قر آن(ایکنا) از خراسان رضوی، گفت: آخرین محفل قرآنی «ذکری» در روزهای پایانی سال 1395 با حضور قاریان ممتاز مشهدی برگزار می‌شود.
وی افزود: در این جلسه مهدی تقی‌پور، قاری و مؤذن حرم مطهر رضوی به تلاوت کلام دلنشین وحی خواهد پرداخت و در ادامه نیز اجرای گروه تواشیح فدک‌ و جلسه پرسش و پاسخ از حافظان قرآن نیز از دیگر برنامه‌های این محفل معنوی است.
برگزاری آخرین محفل قرآنی «ذکری» در سال جاری ویژه بانوان
این قاری و داور ممتاز اضافه کرد: همچنین راحله اسکندری از اساتید و قاریان ممتاز مشهد نیز در این محفل به تلاوت قرآن کریم می‌پردازد.
وی درخصوص راه‌اندازی این محفل قرآنی، بیان کرد: محفل قرآنی بزرگ «ذکری» از ابتدای سال 1393 به‌عنوان اولین محفل قرآنی ویژه بانوان در مشهد آغاز به کار کرد و در حال حاضر نیز به فعالیت‌ خود بعد از دو سال ادامه می‌دهد.
برگزاری آخرین محفل قرآنی «ذکری» در سال جاری ویژه بانوان
اسحاق‌نژاد در پایان گفت: محفل قرآنی «ذکری» با آموزش صوت و لحن و قرائت قرآن به صورت هفتگی دوشنبه‌‌ها ساعت 10 صبح در کلاهدوز 23، پلاک 5 برگزار می‌شود و عموم بانوان علاقه‌مند می‌توانند در این محفل قرآنی شرکت کنند.

captcha