کد خبر: 3595674
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۱

مراسم افتتاحیه ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برگزار شد

گروه دانشگاه: ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با موضوع تعمیق و تکمیل الگوی پایه، صبح امروز با برگزاری مراسم افتتاحیه در در مرکز همایش‌های کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، مراسم افتتاحیه ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت (تعمیق و تکمیل الگوی پایه)در مرکز همایش‌های کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز چهارشنبه، ۱۳ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.
در آغاز این مراسم هادی اکبرزاده، دبیر علمی ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به ارائه گزارش ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت پرداخت و اظهار کرد: مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، خانه همه اندیشمندان و نخبگانی است که برای ساختن فردایی بهتر اندیشه دارند و با برنامه‌ریزی کار بااهمیت و بلندنظرانه را آغاز کرده‌اند که این امر نیازمند همدلی، صمیمیت، شجاعت و کار جهادی است.
دبیر ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با ارائه آماری از مقالات دریافتی در این دوره از کنفرانس، یادآور شد: این کنفرانس همچون کنفرانس دوره پنجم با استقبال چشمگیر پژوهشگران و اندیشمندان قرار گرفت و چیزی حدود ۲۵۰۰ مقاله علمی به دبیرخانه ارسال شد که با داوری حدود ۸۰ شخصیت علمی، ۳۴۲ مقاله پذیرفته شد که امروز ۱۸۰ مقاله به صورت شفاهی و مابقی به شکل پوستر ارائه خواهند شد.
وی افزود: مقالات در ۱۶ نشست ۲ تا ۲/۵ ساعته ارائه می‌شوند و از ساعت ۴ الی ۴/۵ بعدازظهر امروز و ۱۱ الی ۱۱/۵ صبح فردا، زمان بازدید از پوسترهای مقالات است و نویسندگان این مقالات در کنار پوستر مقاله خود حضور دارند و آماده پاسخگویی پیرامون مقاله خود هستند.
اکبرزاده خاطرنشان کرد: یکی ار برنامه‌های جنبی این دوره از کنفرانس، نمایش و ارائه رساله‌ها و پایان‌نامه‌های برگزیده است و حدود ۱۵۰ رساله و پایان‌نامه دوره‌های تحصیلات تکمیلی از میان ۹۰۰ رساله و پایان‌نامه ثبت شده در مرکز انتخاب و در جنب برگزاری این کنفرانس به نمایش در می‌آیند.
وی افزود: از این تعداد ۱۰ رساله برتر انتخاب شده‌اند و در مراسم اختتامیه که صبح فردا برگزار می‌شود، مورد تقدیر قرار می‌گیرند.
اکبرزاده در ادامه اذعان کرد: شان و جایگاه الگو به سطح تفسیر آن برمی‌گردد، لذا در کنفرانس بعدی که در بهار ۹۷ برگزار خواهد شد، مهمترین محور آن نسبت الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با اسناد و برنامه‌های کشور خواهد بود و پژوهشگران بایستی پرداختن به این بحث را در برنامه خود قرار دهند.
در ادامه این کنفرانس، چند تن از روسای پژوهشکده‌ها به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت.
یادآور می‌شود، این همایش در مرکز همایش‌های کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران امروز با ارائه مقالات در ۱۶ نشست علمی برگزار می‌شود و فردا پنج‌شنبه ۱۴ اردیبهشت‌ماه جاری نیز مراسم اختتامیه این کنفرانس برگزار خواهد شد.
captcha