کد خبر: 3602985
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳

برگزاری همایش «یادمان شهدای طلبه» در مشهد

گروه فرهنگی: همایش «یادمان شهدای طلبه» با موضوع تبیین نقش طلاب شاهد و ایثارگر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، همایش «یادمان شهدای طلبه» ظهر امروز، سوم خرداد، با موضوع تبیین نقش طلاب شاهد و ایثارگر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با تمرکز بر موضوع اقتصاد مقاومتی در جوامع اسلامی و غربی با حضور طلاب شاهد و ایثارگر در سالن همایش بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد.
سیدابراهیم حسینی‌فر، دبیر مجمع طلاب و همایش یادمان شهدای طلبه، با اشاره به نامگذاری مشهد در سال جاری با عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام،اظهار کرد: امروز درصدد جهانی نمودن شعار اصولی، راهبردی و استراتژیکی رهبری با عنوان اقتصاد مقاومتی هستیم.
وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی در سال‌های اخیر، افزود: اقتصاد مقاومتی یک شعار، روش و یا متد نیست بلکه مدیریتی اجرایی و شاخص است که می‌توان در برابر تمامی فشارهای استکبار آن را به کار برد.
حسینی‌فر بیان کرد: تبیین راهکارها، روش‌ها، موضوعات و شیوه‌های اقتصاد مقاومتی راهکار بسیار مناسبی برای عدم نیاز جهان اسلام به غرب و خودکفایی کشورهای اسلامی است و می‌توان با اجرایی کردن اصول مهم آن، راهکاری در برابر وابستگی کشورهای اسلامی به کشورهای غربی و استکبار ارائه داد.
در ادامه این همایش نیز حسن رحیم‌پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، اظهار کرد: مواردی وجود دارد که به ظاهر ارتباطی با اقتصاد مقاومتی ندارد اما در باطن با آن مرتبط است.
وی با بیان این موضوع که اقتصاد مقاومتی بدون پاک بودن حاکمان، عالمان و به خصوص مدیران که در آیات و روایات بسیاری به آن اشاره شده، معنایی پیدا نمی‌کند، گفت: زندگی حاکمان و مدیران بایستی هم سطح و یا پایین‌تر از سطح زندگی مردم آن جامعه باشد؛ اقتصاد مقاومتی بدون نظارت دقیق نمی‌تواند پاسخگوی شفاف اقتصادی در نهادهای حکومتی و دینی باشد.
وی عنوان کرد: زیارت خود هدف نیست بلکه وسیله‌ای برای تربیت انسان است، برهمین اساس درس و حوزه و دروس فقه و اصول نیز وسایلی برای دستیابی به تامین عزت اسلام و توضیح‌المسائل کل زندگی  هستند، امروز این توضیح‌المسائل به دست غربی‌ها افتاده، سبک زندگی غربی لیبرال از طریق مواردی همچون فیلم، کتاب و آموزش وارد خانواده‌ها شده و به آن‌ها عمل می‌شود. 
یادآور می‌شود، در پایان همایش «یادمان شهدای طلبه» نیز از طلاب شاهد و ایثارگر ممتاز تقدیر شد.
captcha