به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) این مراسم با حضور حجتالاسلام و المسلمین مدنی، مدیر جامعة الزهراء(س) و مسئولان مرکز خدمات حوزه همچنین معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران برگزار شد.
در این مراسم که امروز پنجم مردادماه برگزار شد محمود خالقی، معاون آموزشی حوزه خواهران در سخنانی بیان کرد: این نگاره مربوط به فعالیت چندین ماه انجمنهای تشکیل شده حوزه خواهران است.
وی اظهار کرد: انجمن ادبیات عرب اولین انجمنی است که تشکیل شده و 866 عضو دارد و علوم صرف و نحو و بلاغی مورد بحث و بررسی قرار میگیرند.
خالقی بیان کرد: 888 استاد فقه و اصول و احکام نیز در انجمن فقه و 480 نفر در انجمن اصول عضویت دارند و در انجمن کلام نیز 605 نفر عضویت دارند.
وی با بیان اینکه انجمنها از اردیبهشت ماه 95 راهاندازی شدند بیان کرد: این انجمنها در شبکه کوثرنت و در فضای مجازی ایجاد شده است و تجمیع ظرفیت علمی استادان و رفع فاصله در توزیع امکانات علمی و پژوهشی از جمله دستاوردهای آن است.
در این مراسم همچنین از رقیه جمشیدی از مدرسه علمیه حضرت ولی عصر(عج)، نسترن محمدی ارگنه از مدرسه علمیه الزهراء شهرستان صحنه و ندا طاهر از اساتید برتر استان اصفهان در رشته فقه و اصول تقدیر شد.