کد خبر: 3628662
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۶

لزوم همکاری کانون‌های مشهد و قم در زمینه‌های دینی

گروه فرهنگی: مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی ابراز کرد: پیشنهادی به منظور هماهنگی کانون‌های شهر مشهد و قم در زمینه فعالیت‌های دینی مطرح کردیم و معتقدیم کانون‌های این دو شهر باید در زمینه‌های تخصصی دینی فعالیت‌های بیشتری نسبت به دیگر شهرها انجام دهند.

جواد محقق نیشابوری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با اشاره به لزوم تأسیس مجتمع‌هایی با رویکرد دینی در مشهد، اظهار کرد: نامه‌ای به منظور هماهنگی کانون‌های شهر مشهد و قم در زمینه فعالیت‌های دینی نوشته‌ام و معتقدم کانون‌های این دو شهر باید در زمینه‌های تخصصی دینی فعالیت‌های بیشتری نسبت به دیگر شهرها انجام دهند.
محقق نیشابوری در ادامه گفته‌های خود، از تأسیس دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مناطق محروم خبر داد و گفت: متأسفانه در طی سال‌ها فعالیت این سازمان، شاهد رشد متناسب با جمعیت در خراسان نبوده‌ایم، اما خوشبختانه در طرح توسعه ششم نسبت به سال‌های گذشته، میزان بودجه اختتصاص یافته به این مراکز از ۷ درصد به ۲۵ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه کار خبرنگاری و خبرگزاری‌ها در کشور همچون حرکت خون در پیکره انسان است، گفت: فعالیت‌ها و برنامه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سال 2017 که مصادف با نامگذاری مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام است، شدیدتر و بیشتر شده و از مهم‌ترین برنامه‌های مورد توجه این سازمان که با هماهنگی استانداری و وزارت ارشاد در حال پیگیری است می‌توان به جشنواره قصه‌گویی که با رویکرد فرهنگی، دینی، بومی و رضوی در آینده برگزار خواهد شد، اشاره کرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را مهم‌ترین نهاد نظام‌مند و علمی کشور دانست و گفت: کانون یک اداره نیست بلکه سازمانی با سابقه 52 ساله است که اعضای آن را مربیان تشکیل می‌دهند، در کانون هیچ کتابی بدون ممیزی علمی وارد نمی‌شود و همچنین استانداردهای کتاب‌های وارد شده توسط هیئتی از بهترین نویسندگان مورد بررسی قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل موفقیت‌های مباحث فرهنگی در کشور، فراگیر شدن آن فرهنگ در جامعه و مورد توجه قرارگرفتن عموم مردم است، افزود: بنگاه‌‌های اقتصادی که در حوزه کودک و نوجوان به فعالیت می‌پردازند از جمله مسائل مورد توجه در این حوزه به شمار می‌روند اما علی‌رغم مزایای ایجاد شغل و درآمدزایی این بنگاه‌ها، در صورت نبود کنترل کافی بر روی فعالیت این سازمان‌ها ممکن است آسیبی جدی به کودکان و نوجوانان وارد شود.
پرداختن به فضایل دینی؛ در بطن فعالیت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
محقق نیشابوری، با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی، هنری و علمی که در کانون انجام می‌گیرد، اظهار کرد:‌ برآیند فعالیت‌های کانون، انسانی و اخلاق‌مدار، مسئولیت‌پذیر، نوع دوست و ... است، از جمله خصایلی که از یک انسان دین‌مدار توقع می‌رود، پس در اصل در بطن فعالیت‌های کانون به فضیلت‌های دینی پرداخته می‌شود اما علاوه بر این فعالیت‌هایی نیز تعریف شده است که مبنای آن مستقیما منابع دینی یا روایی یا سیره پیامبر بزرگ اسلام(ص) و ائمه هدی(ع) و اولیاء دین و مذهب است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، خلاقیت، لذت بردن از یادگیری، آزاد بودن انتخاب فعالیت و سرگرمی را چهار محور اصلی کانون بیان کرد و گفت:‌ انیمیشن از فعالیت‌هایی است که هر چهار محور را پوشش می‌دهد و رتبه‌های مورد توجهی در این زمینه کسب کرده‌ایم اما برای رسیدن به جایگاه جهانی نیازمند اراده کلان هستیم.
captcha