کد خبر: 3630495
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴

هجو آل‌سعود و تروریسم، محورهای جشنواره ادبی «رقص سقوط»

گروه فرهنگی: جشنواره ادبی «رقص سقوط» با محوریت اشعار طنز و با موضوع هجو آل‌سعود، تروریسم و جریان‌های مرتجع منطقه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان، سید ابراهیم حسینی، مدیر ویژه برنامه‌های شهری سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان اظهار کرد: جشنواره ادبی «رقص سقوط» با محوریت اشعار طنز از سوی مدیریت ویژه برنامه‌های شهری سازمان فرهنگی تفریحی برگزار می‌شود.
وی افزود: فراخوان این جشنواره به ارسال اشعار با موضوع هجو آل‌سعود، تروریسم و جریان‌های مرتجع منطقه در قالب طنز اختصاص یافته است.
حسینی ادامه داد: مدیریت ویژه برنامه‌های شهری سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان با همکاری مرکز آفرینش‌های ادبی قلمستان اقدام به برگزاری جشنواره ادبی «رقص سقوط» نموده است.
وی اضافه کرد: سعید بیابانکی، اسماعیل امینی و ناصر فیض از چهره‌های سرشناس و مطرح در حوزه ادبیات و طنز هستند که به عنوان داوران این جشنواره انتخاب و معرفی شده‌اند.
مدیر ویژه برنامه‌های شهری سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان گفت: داوری آثار شامل تمامی قالب‌های شعری می شود و محدودیتی در قالب اشعار وجود ندارد. اختتامیه این جشنواره نیز 16 و 17 شهریور ماه برگزار می‌شود.
حسینی خاطرنشان کرد: مهلت ارسال آثار به جشنواره «رقص سقوط» تا ۳۰ مرداد ماه است و علاقمندان می‌توانند از طریق ایمیل جشنواره به نشانی raghsesoghoot@gmail.com و یا کانال تلگرام @raghsesoghoot آثار خود را ارسال کرده و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09197387928 تماس بگیرند.
captcha