کد خبر: 3637528
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۸
معاون امور صیانتی حوزه خبر داد:

فعالیت 150 استاد مرکز تربیت مدرس حوزه، در مراکز آموزشی کشور

گروه حوزه‌های علمیه: معاون امور صیانتی حوزه از فعالیت 150 تن از استادان فارغ‌التحصیل این مرکز در مراکز آموزشی سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن (ایکنا) حجت‎الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب 11 شهریور در مراسم آغاز سال تحصیلی تربیت مدرس حوزه گفت: امروزه 150 استاد تربیت یافته در موسسه آموزش عالی تربیت مدرس حوزه در کشور فعالیت دارند که بر اساس گزارش‎‏ها توفیقات بسیاری نیز داشته‏‌اند.
مدیر موسسه آموزش عالی تربیت مدرس حوزه افزود: امام کاظم(ع) بیان کردند که یک دانشمند و فقیه از هزاران عابد ارزشمندتر است زیرا هم و غم عابد آن است که گلیم خود را از آب بیرون بکشد ولی فقیه به دنبال سعادت دیگران است.
وی گفت: این مرحله یعنی تبدیل شدن یک طلبه به یک فقیه راهنما و هادی باید در یک مسیر دقیق طی شود و مدیریت حوزه نیز به دنبال ایجاد چنین جایگاهی است که آموزش همراه با تربیت باشد.
فاضل تصریح کرد: موسسه تربیت مدرس با این بضاعت اندک امکاناتی و سخت افزاری مدرسی، علوم عقلی و علوم فقهی و علوم ادبیات عربی را شکل داده است و امید داریم که این مرکز به جایگاه اصلی خود برسد.
مدیر مرکز تربیت مدرس حوزه عنوان کرد: کسانی که در این مرکز فعالیت دارند در آینده خود باید با تلاش و کوشش و سعی خود، به جایی برسند که حوزه‏‌های علمیه کشور در آینده شاهد تربیت طلاب عالم و زاهد و وظیفه شناس و تکلیف‌مدار و بصیر باشد.
captcha