کد خبر: 3667313
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۰

آحاد جامعه مبلغ ترویج وقف قرآن باشند

گروه اجتماعی: مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: امروز همچنان قرآن کریم مهجور است و باید برای برطرف کردن مهجوریت قرآن مربیان قرآن کریم به ترویج وقف بارویکرد قرآن کریم بپردازند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا صادقی در مراسم تجلیل از مربیان قرآن کریم اصفهان که در جوار علامه مقبره مجلسی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: شما مربیان قرآن کریم، مبلغین قرآن کریم و مبلغین برای ترویج فرهنگ وقف برای قرآن کریم هستید.
وی افزود: امروز قرآن کریم همچنان مهجور است و وقف برای قرآن کریم بسیار کم و ناچیز می‌باشد و باید برای توسعه و ترویج فرهنگ قرآن کریم مردم و واقفان نیک اندیش را برای ایجاد موقوفاتی در جهت قرآن کریم ترغیب و تشویق کنید.
مدیرکل اوقاف وامورخیریه استان اصفهان در ادامه خاطر نشان کرد: در زمان قبل از انقلاب اسلامی، رژیم پهلوی برای از بین بردن اسلام، موقوفات زیادی را که برای حوزه‌های علمیه و ترویج فرهنگ اسلام تشیع بود را به مردم واگذار و سعی کرد تا با از بین بردن درآمد حوزه‌های علمیه از ترویج اسلام جلوگیری کند.
حجت‌الاسلام صادقی بیان کرد: امام خمینی(ره) در سال 1359 فرمودند: موقوفات باید به حالت وقفیت خود باقی بمانند و به وقف عمل و نیات آنان عمل شود و این فرمایش امام راحل گامی بلند برای احیای موقوفات و فرهنگ وقف بود، امروز علیرغم برداشتن گام‌های بزرگی در این راستا بود اما ما همچنان شاهد آن هستیم که متصرفانی هستند که با تصرف موقوفات مانع عمل به نیات واقفان نیک می‌شوند.
وی اضافه کرد: ما باید موقوفات را احیا کنیم و هم باید در جهت ترویج فرهنگ وقف گام برداریم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان بیان کرد: نیمی از واقفان نیک اندیش از بانوان هستند و بسیاری از مدارس حوزه‌های علمیه که امروز برجا مانده‌اند توسط واقفان نیک اندیش بانوان وثق شده‌اند مانند مدرسه جد بزرگ و جد کوچک که توسط بانوان خیر اندیشدرگذشته وقف شده است.
حجت الاسلام صادقی ادامه داد: امروزه وقف درمورد قرآن کریم بسیار کم است و درگذشته وقف برای روضه خوانی زیاد انجام شده و متاسفانه برای قرآن کریم بسیار کم وقف شده است. قرآن کریم این امانت خداوند بسیار کم است و یکی از وظایف مربیان قرآن کریم ایجاد وقف برای نشر معارف قرآن کریم و ترویج قرآن است.
وی در ادامه اظهار کرد: وقف عمل صالح است و شما مربیان قرآن کریم با ترویج وقف برای قرآن کریم دین خود را به قرآن کریم ادا کنید و هر وقفی که توسط فعالیت شما مربیان قرآن کریم ایجاد شود ثواب آن نیز  برای شما نوشته می‌‎شود.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان بیان کرد: در حال حاضر 5316 مسجد در استان اصفهان وجود دارد و هر فردی که در این مکان‌ها می‌رود و به عبادت خداوند می‌پردازد به سازنده و واقف مسجد نیز ثواب بسیار زیادی می‌رسد و شما نیز می‌توانید با ترویج فرهنگ وقف برای خود نیز ثواب بسیار زیادی کسب نمایید.
حجت‌الاسلام صادقی گفت: اگر نمی‌توانید وقف کنید حداقل برای ترویج وقف برای قرآن کریم فعالیت کرده و مبلغ وقف برای قرآن کریم باشید.
وی در پایان افزود: دین ما به قرآن کریم این است که برای ترویج فرهنگ قرآن کریم مبلغ وقف برای این معجزه الهی باشیم.

captcha